مرتضی صفوی افزود: "بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی هر فرد باید روزانه 5 سهم یا 5 بار میوه بخورد و هر سهم میوه معادل یک سیب کامل است، اما متاسفانه در کشور ما حدود 86 درصد جمعیت کمتر از این میزان میوه مصرف میکنند."
وی ادامه داد: "مصرف میوهها به خاطر داشتن مواد آنتی اکسیدان از بروز بیماریهای متابولیک مانند چاقی، فشار خون، بیماریهای قلب و عروق و سرطان جلوگیری میکند. علاوه بر آن ویتامین E موجود در میوه ها نقش بسیار مهمی در سلامت انسان دارد، این ویتامین محلول در چربی بیشتر در میوه های زرد رنگ مانند زرد آلو و جوانه گندم وجود دارد،"
صفوی گفت: "علاوه بر آن مصرف بتاکاروتن موجود در میوهها نیز که پیشساز ویتامین A آنتی اکسیدان در بدن است و نیز مصرف ویتامین C موجود در میوهها که به خصوص در مرکبات، گوجه فرنگی و سیب زمینی وجود دارد، نقش مهمی در سلامت انسان دارد. ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است به همین علت آبگوشت یا آب غذاهایی که در آن گوجه فرنگی و سیب زمینی آب پز وجود دارد حتما باید مصرف شود."
وی افزود: "بر اساس تحقیقاتی که تاکنون انجام شده است از هر 4 نفر در ایران یک نفر مبتلا به چاقی مفرط است و اگر دستورات تغذیه مناسب و تحرک لازم توسط مردم رعایت نشود در آینده شاهد افزایش بیش از پیش بیماریهای متابولیک مانند چاقی، فشار خون و بیماریهای قلبی- عروقی در کشور خواهیم بود"