دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: هلو یک میوه‌ی آبدار و خوشمزه‌ی تابستانی است که در بازارهای میوه و تره‌بار روزهای آخر را می‌گذراند. به همین بهانه خواستیم بگوییم تا فصل این میوه کاملا سپری نشده است آخرین هلوهای این روزها را بیشتر میل کنید چون برای سلامتی‌تان مفید است.

تا وقت باقی است هلو میل کنید

این میوه کم کالری و سرشار از فیبرهای غذایی و مواد مغذی دیگر است که بدنتان را سرحال می‌آورد. با ما باشید تا با گوشه‌ای از خواص این میوه‌ی خوشمزه بیشتر آشنا شوید.

هلو بپر تو گلو

اینکه این ضرب‌المثل از کجا در آمده است را نمی‌دانم؛ اما هلو یکی از آن میوه‌های آبدار و خوشمزه‌ای است که به سادگی خورده می‌شود و منبع فوق‌العاده‌ی مواد مغذی مورد نیاز بدن است. البته همه‌ی ما عادت داریم که پوست نازک این میوه را جدا می‌کنیم؛ اما اگر نسبت به محل خریداری آن مطمئن هستید و یا از میوه‌های ارگانیک استفاده می‌کنید توصیه می‌کنیم که این میوه را با پوست آن میل کنید. چون مانند اکثر میوه‌های دیگر مانند سیب و غیره بیش‌ترین مواد مغذی این میوه در همان پوست آن جا دارد.

هلو برای آن‌هایی که با کالری مشکل دارند

اگر همیشه یک ترازو دم دستتان دارید و مدام حساب و کتاب کالری‌هایتان را چرتکه می‌اندازید بهتر است بدانید با یک میوه‌ی کم کالری طرف هستید. 100 گرم هلو حاوی حدود 40 کیلوکالری است و میزان قند موجود در آن نیز کم است؛ یعنی در هر 100 گرم از این میوه فقط 9 گرم قند وجود دارد. می‌توانید این میوه‌ی سرشار از آب را به عنوان میان وعده‌ی سبک میل کنید. علاوه بر این هلو یک دسر کم کالری، شیرین و خوشمزه است که بدون شک لذت یک دسر سبک و ساده را به شما خواهد چشاند.

هلو برای شادابی، طراوت و سلامت

در واقع هر یک عدد هلوی متوسط حدود 8 تا 10 میلی‌گرم ویتامین C به بدن می‌رساند که معادل 10 تا 12 درصد از نیاز روزانه به این ویتامین را تامین می‌کند. هر چقدر که هلویتان قرمز-نارنجی تر باشد یعنی اینکه میزان فلاوونوئیدهای آن بیشتر است. این آنتی‌اکسیدان برای بهبود عملکرد ویتامین C در بدن لازم و ضروری است. باید بدانید که ویتامین C از بدن در برابر بیماری‌های ویروسی و باکتریایی محافظت کرده و باعث جذب بیشتر آهن می‌شود. این ویتامین همچنین خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و به رادیکال‌های آزاد اجازه نمی‌دهد که به سلول‌های پوست آسیب بزند. اگر می‌خواهید سیستم ایمنی بدنتان را برای فصل سرما بیش از پیش قوی کنید این روزها زیاد هلو نوش جان کنید.

هلو برای تامین آب بدن و مینرالیزه کردن مجدد بدن

هلو از 87 درصد آب تشکیل شده است و به این ترتیب باعث تامین آب بدن شده و به دفع توکسین‌ها و یا همان سموم بدن کمک زیادی می‌کند. بدون آب خون به خوبی در رگ‌ها جریان نخواهد داشت و فعالیت‌های مغزی دچار مشکل خواهد شد. باید بدانید که خون انسان از 95 درصد آب تشکیل شده است و به همین دلیل برای گردش خون مناسب به آب کافی نیاز دارید. توجه داشته باشید که آب باعث چرخش مواد مغذی در بدن و رسیدن آن‌ها به سلول‌های بدن می‌شود و ضایعات را از بدن دفع می‌کند. بافت‌های سلولی مغز ما نیز از 85 درصد آب تشکیل شده است. زمانی که به میزان کافی آب به بدنتان نرسد مغز اولین ارگانی است که تحت تأثیر قرار می‌گیرد و واکنش نشان می‌دهد. در نتیجه سردرد می‌گیرید، تمرکزتان پایین می‌آید و حافظه‌ی کوتاه مدتتان دچار اشکال می‌شود. هلو همچنین باعث مینرالیزه کردن مجدد بدن می‌شود به خاطر اینکه حاوی پتاسیم، منیزیم، فسفر و آهن است.

هلو برای هضم راحت غذا

هلو سرشار از فیبرهای محلول در آب هست که باعث هضم راحت غذا و بهبود گوارش می‌شود. این میوه‌ی آبدار علاوه بر پیشگیری از یبوست و کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی نیز کمک می‌کند. علاوه بر این‌ها میزان فیبرهای موجود در آن برای کنترل دیابت نوع 2 و همچنین کنترل اشتها فوق‌العاده است.

در واقع باید بدانید که فیبرهای غذایی این توانایی را دارند که با کلسترول خون و سموم بدن مقابله کنند. در نتیجه برای تمیز و پاک‌سازی بدن لازم و ضروری‌اند. باید بدانید که این فیبرها به محض ورود به معده حجیم شده و بخش زیادی از معده را اشغال می‌کند در نتیجه یک ضداشتهای خوب و طبیعی محسوب می‌شود. برای اینکه فیبر بیشتری نصیبتان شود پوست این میوه را به دقت شسته و آن را با پوست میل کنید. اگر اهل میل کردن سالاد میوه هستید از هلو غافل نشوید.

هلو برای داشتن پوستی خوش آب و رنگ

بیخود نیست که هر کس پوست صاف و تمیزی داشته باشد به هلو تشبیهش می‌کنند. عصاره‌ی هلو به عنوان یک ترکیب آرایشی استفاده می‌شود به خاطر اینکه حاوی خواص نرم و احیاکنندگی است. در واقع ویتامین‌های بی‌شمار این میوه مانند ویتامین A، پیش ساز ویتامین A و ویتامین‌های B،C و E قدرت احیاکنندگی و محافظتی بالایی به این میوه می‌دهند به طوری که باعث افزایش مقاومت و بالا بردن خاصیت ارتجاعی آن می‌شود. در نتیجه پیری زودرس به جان سلول‌های پوست نمی‌افتد. فراموش نکنید که سازمان‌های بهداشتی جهان توصیه می‌کنند که روزانه 5 واحد غذایی میوه یا سبزیجات میل کنید. از این روزهای آخر که هنوز میوه‌های تابستانی در بازار هستند استفاده کرده و از طعم و خواص بی‌نظیر آن‌ها استفاده کنید.

منبع: تبیان

کد خبر 274008

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha