مواد لازم:
سيبزميني متوسط: سه عدد
مرغ: يك پيمانه، خرد و پخته شود.
بروكلي درشت خرد شده: يك پيمانه
پيازچه خرد شده: نصف پيمانه
سير: سه حبه، ريز خرد شود
هويج: نصف پيمانه، ريز خرد شود
آب داغ: سه چهارم پيمانه
شير بدون چربي: سه چهارم پيمانه
آرد: يك قاشق غذاخوري
فلفل سياه: يك چهارم قاشق چايخوري
پنير كم چرب رنده شده: نصف پيمانه
طرز تهيه:
• سيبزمينيها را خوب شسته و آنها را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد.
• درون قابلمهاي دردار، سيبزمينيها را تا حدودي كه آب روي آنها قرار گيرد ريخته و آنها را حدود 20- 15 دقيقه يا تا زماني كه يك چنگال درون آنها فرو كرده، نرم بيرون بيايد حرارت دهيد.
• سيب زمينيها را از درون آب بيرون آورده و كنار بگذاريد.
• درون تابهاي را روغن اسپري كرده يا كمي روغن بريزيد، سپس مرغ پخته شده، بروكلي، پياز، هويج، سير و آب را به آن اضافه كنيد.
• مخلوط فوق را حدود 5 دقيقه يا تا زماني كه نرم شوند بجوشانيد سپس حرارت را كم كنيد.
• درون شيشهاي كه درب آن خوب بسته شود شير، آرد و فلفل را ريخته و خوب هم بزنيد.
• مخلوط آرد را به مخلوط مرغ اضافه كرده و آنها را خوب با هم مخلوط كنيد.
• پنير را به مخلوط اضافه كنيد. مخلوط را روي حرارت كم حدود 5 دقيقه ديگر يا تا زماني كه غليظ شود قرار دهيد. در اين ميان مخلوط را مرتب هم بزنيد.
• هنگام سرو، روي هر بشقاب دو نيمه سيبزميني را قرار داده و درون آنها را از مخلوط فوق پر كنيد.
http://www.diet.com
نظر شما