همشهری آنلاین: میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.

آشنایی با روش تهیه میرزا کدو - غذای محلی شمالی‌ها

آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار: یک ساعت

مواد اولیه: برای 4 نفر

کدو سبز: نیم کیلو

تخم مرغ: 2 عدد

سیر: یک بوته

روغن: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، با گوشت‌کوب آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم.

درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.(کدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

میرزا کدو

نکات:

1)حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ شود، زیرا حرارت باعث تلخ شدن آن می‌شود.

2)برای آنکه سیرها هنگام سرخ شدن به هم نچسبند به آنها پس از له شدن کمی نمک بزنید.

3)این غذا گوشت ندارد ولی اگر مقداری گوشت بپزید و ریش ریش کرده و به آن اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود.

نوش جان

مجله خانواده سبز - شماره 106

کد خبر 284791

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha