به گزارش مهر، در واکنش به اهانت نشریه فرانسوی به ساحت رسول اکرم (ص) دبیرخانه جشنواره هنرهای تجسمی «محمد (ص) پیامبر مهربانی» با اعلام فراخوانی از همه هنرمندان گروه های هنری تجسمی دعوت کرد تا با ارسال اثر به دبیرخانه این جشنواره، به جمع عاشقان رسول مهربانی بپیوندند.
در متن این فراخوان آمده است: همچون دیگر ایرانیان و تمامی مسلمانان در سراسر جهان در پی بی حرمتی به پیامبر اعظم (ص) و حوادث تروریستی پس از آن و با هدف معرفی پیامبر اسلام به عنوان پیامبر مهربانی برای تمامی انسانها، انتشارات عزیزستان و سایت آرت آنلاین اقدام به برپایی جشنواره ای هنری با هشت محور گرافیک، تصویرسازی، نقاشیخط، خوشنویسی، عکاسی، نقاشی، مینیاتور و کاریکاتور می کند.
در هر یک از گروه های اعلام شده در این فراخوان، ۱۰ اثر با اعطای لوح تقدیر به عنوان آثار برتر معرفی و به پنج اثر برتر، لوح تقدیر و جوایزی تعلق خواهد گرفت. همچنین منتخبان این جشنواره از امتیازات دیگر همچون نمایش در نمایشگاه های مختلف، گالری ها بهرمند می شوند.
در این فراخوان تاکید شده است: هنرمندان در خلق، تولید و ارائه آثار به رعایت نکات مندرج در این فراخوان دقت کنند. چون این همایش با نیت معرفی پیامبر اسلام با الهام از خلق و خوی مهربانانه ایشان برپا می شود.
بر اساس این گزارش، محورهای خلق اثر عبارتند از:
بیان مهربانی پیامبر حضرت محمد (ص)، نفی سیاست ایجاد تنش بین ادیان و تمدن ها، نفی فرهنگ تروریسم و تروریسم فرهنگی، تبدیل نفرت پراکنی به بذل مهر و محبت، تعامل به جای تقابل، گفتگو به جای برخورد، رد استفاده ابزاری از دین توسط تروریستها، رد استفاده ابزاری از دموکراسی و حقوق بشر توسط نیروهای به ظاهر متمدن، پاسخ هنرمندانه به بی حرمتی.
هنرمندان برای شرکت در این جشنواره می توانند سه اثر هنری به جشنواره ارسال کنند و مهلت ارائه اثر ۱۵ اسفند سال جاری در نظر گرفته شده است، همچنین ارسال آثار قبلی و شرکت داده شده درجشنواره دیگر بلامانع است.
دبیری این جشنواره به عهده جلال عطازاده، مدیر انتشارات عزیستان است که پیش از این نیز همزمان با میلاد پیامبر اسلام (ص) سه دوره نمایشگاه پوستر مهربانی برگزار کرده است.
در این فراخوان از همه استادان و پیش کسوتان هنرهای تجسمی دعوت شده است تا به منظور هرچه موثرتر برگزار شدن این فراخوان به عنوان حامی معنوی، داور یا ارائه دهنده اثر در بخش جنبی حضوری فعال و موثر داشته باشند.
نظر شما