همشهری آنلاین: فسنجان غذای محبوب بیشتر ایرانی‌هاست اما این مدل فسنجان را شاید تا حالا نخورده باشید. این مدل فسنجان یک غذای خیلی قدیمی لاهیجان است که بیشتر مادر بزرگ‌ها طرز پختش را می‌دانند و جوانترها کمتر با نحوه پخت آن آشنا هستند.

آشنایی با روش تهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان - غذای محلی لاهیجانی‌ها

 حالا که تا فصل گرما کمی وقت داریم می‌توانید در مهمانی‌هایتان با این غذای محلی خیلی قدیمی از مهمان‌هایتان پذیرایی کنید.

مواد لازم

سینه مرغ: یک عدد

لوبیا چشم‌ بلبلی: یک دوم پیمانه

بادمجان: 2 عدد

مغز گردو: یک پیمانه

پیاز: یک عدد

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری

رب انار: 2 قاشق سوپ‌خوری

نمک و زردچوبه: به دلخواه

طرزتهیه:

1. پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ و نصف پیمانه آب بگذارید بپزد.

2. در یک قابلمه لوبیا چشم بلبلی را هم جداگانه بپزید.

3. بادمجان‌ها را روی حرارت کم تفت دهید و بعد به لوبیای پخته اضافه کنید.

4. گردوی چرخ شده را به لوبیا و بادمجان اضافه کنید و هم بزنید.

5. حالا رب گوجه، رب انار، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید.

6. سینه مرغ پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید برای 20 دقیقه روی حرارت کم جا بیفتد.

خورش فسنجان لوبیا و بادمجان

نکته:

قدیمی‌های لاهیجان این خورش را بدون مرغ و فقط با لوبیا و بادمجان درست می‌کردند. اگر گوشت‌خور نیستید می‌توانید مثل قدیمی‌ها خورش‌تان را بپزید.

http://cooking.akairan.com

کد خبر 292613

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha