حالا که تا فصل گرما کمی وقت داریم میتوانید در مهمانیهایتان با این غذای محلی خیلی قدیمی از مهمانهایتان پذیرایی کنید.
مواد لازم
سینه مرغ: یک عدد
لوبیا چشم بلبلی: یک دوم پیمانه
بادمجان: 2 عدد
مغز گردو: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق سوپخوری
رب انار: 2 قاشق سوپخوری
نمک و زردچوبه: به دلخواه
طرزتهیه:
1. پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ و نصف پیمانه آب بگذارید بپزد.
2. در یک قابلمه لوبیا چشم بلبلی را هم جداگانه بپزید.
3. بادمجانها را روی حرارت کم تفت دهید و بعد به لوبیای پخته اضافه کنید.
4. گردوی چرخ شده را به لوبیا و بادمجان اضافه کنید و هم بزنید.
5. حالا رب گوجه، رب انار، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید.
6. سینه مرغ پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید برای 20 دقیقه روی حرارت کم جا بیفتد.
نکته:
قدیمیهای لاهیجان این خورش را بدون مرغ و فقط با لوبیا و بادمجان درست میکردند. اگر گوشتخور نیستید میتوانید مثل قدیمیها خورشتان را بپزید.
http://cooking.akairan.com
نظر شما