زهرا زینلی در گفتوگو با ايسنا، با بیان اینکه تغذیه سالم میتواند از کم وزنی، کوتاه قدی، اضافه وزن، کمبود ریزمغذیها و پوسیدگی دندان پیشگیری کند، اظهار کرد: تغذیه سالم در کودکان و نوجوانان میتواند از بروز بیماریهای مزمن مانند دیابت، بیماریهای قلبی - عروقی، سرطان، فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون جلوگیری کند.
وی با اشاره به اینکه دانشآموزان علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میان وعده نیز نیاز دارند، افزود: از آنجاکه در این سنین دانشآموزان باید برای نگهداشتن حد طبیعی غلظت قند خون، غذا بخورند تا فعالیتهای سیستم عصبی و عملکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند، لازم است بین صبح تا ظهر و ظهر تا شب، میان وعده مصرف کنند.
زینلی با بیان اینکه دانشآموزانی که یک وعده غذایی خود را حذف یا کم خور و بدخور هستند در پاسخ به گرسنگی اغلب از میان وعدههایی استفاده میکنند که از لحاظ ویتامین، مواد معدنی و فیبر پایین هستند و سرشار از چربی، شکر و نمک هستند، ادامه داد: برنامه غذایی نامناسب میتواند منجر به عدم تعادل انرژی، سوءتغذیه، کمبود ریزمغذیها، اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان شود و بر سلامت، یادگیری، حافظه و عملکرد آنها در مدرسه تاثیر میگذارد.
نظر شما