چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگر گیاه‌خوارید و دلتان براونی شکلاتی خوشمزه می‌خواهد در این بخش با ما همراه باشید برای درست کردن این براونی، اصلا به فر احتیاجی ندارید.

اشنایی با روش تهیه براونی مخصوص گیاه‌خواران

مدت زمان پخت: يك ساعت و ۱۵ دقیقه

ارزش غذایی:

• کالری: ۵۹

• مجموع چربی:۲٫۷ گرم

• چربی اشباع: ۰٫۵ گرم

کلسترول: ۰ میلی گرم

• سدیم: ۲۱ میلی گرم

• پتاسیم: ۸۷ میلی گرم

• کربوهیدرات: ۸ گرم

فیبر غذایی: ۱٫۳ گرم

• قند: ۲٫۲ گرم

• پروتئین: ۱٫۷ گرم

مواد لازم:

جو پرک: ۲ پیمانه

بادام هندی خام: يك پیمانه

خرما بدون هسته: ۸ عدد

پودر کاکائو شیرین نشده: یک سوم پیمانه

نمک کمی

موز رسیده: يك عدد

پوره سیب: یک چهارم پیمانه

گردو خرد شده: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

جو پرک، بادام هندی، خرما، پودر کاکائو و نمک را در غذاساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و بافتی نرم و یکدست داشته باشند.

موز و پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا غلیظ شده و تبدیل به خمیری کمی چسبناک شوند.

روی یک تابه کمی روغن اسپری کنید.

مخلوط را در ظرف بریزید و با استفاده از پشت کفگیر، آن را در ظرف بفشارید. روی آن خرده گردو بپاشید و آن‌ها را داخل خمیر بفشارید، و مخلوط کنید.

ظرف را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آن را به ۳۲ عدد مربع برش داده و در یخچال قرار دهید.

براونی

منبع: baghdaroo.com

کد خبر 294887

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha