به گزارش مهر، عباس کارگر افزود: شعار امسال روز جهانی بیابانزدایی، اهمیت غذایی در گرو خاک سالم است که به همین منظور سازمان جنگلها و مراتع برای نگهداری و حفاظت از خاک در قالب برنامههای بیابانزدایی اقدام خوبی انجام خواهد داد.
به گفته وی، نهالکاری، جنگلکاری و بذرکاری در مناطق مستعد از جمله این اقدامات هستند.
مدیرکل امور بیابان سازمان جنگلها و مراتع اظهار داشت: تاکنون برای سال ۹۴، ۵۰ میلیارد تومان برای اجرای برنامههای بیابانزدایی در نظر گرفته شده اما هنوز اختصاص نیافته است.
کارگر اظهار داشت: به غیر از این مبلغ، اعتباراتی که برای احیای دریاچه ارومیه و مهار گرد و غبار در خوزستان در نظر گرفته شده در مجموع بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با بیابانزدایی تعیین شده که اگر اختصاص یابد، توان سازمان جنگلها و مراتع برای جلوگیری از بیابانی شدن اراضی بسیار خوب است.
وی با بیان این که در حال حاضر ۷ میلیون هکتار کانون بحرانی بیابانی در کشور وجود دارد، اظهار داشت: برای هر هکتار بیابانزدایی، ۲ میلیون تومان اعتبار نیاز است بنابر این مساحتی که میتوان بیابانزدایی کرد، بستگی کامل به میزان اعتبارات دارد.
کارگر تصریح کرد: در سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیابانزدایی در نظر گرفته شده بود، اما تنها ۲۰ میلیارد تومان آن اختصاص داده شد و سازمان جنگلها در مجموع توانست ۲۰ هزار هکتار بیابانزدایی داشته باشد.
وی تاکید کرد: اولویت در سال جاری برای بیابانزدایی در کانونهای بحرانی استانهای سمنان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، اصفهان، یزد، خوزستان، هرمزگان، ایلام و غرب استان تهران است.
مدیر کل امور بیابان سازمان جنگلها و مراتع با بیان این که امسال اعتبار خوبی برای بیابانزدایی در نظر گرفته شده است، گفت: چنانچه این اعتبار اختصاص یابد، حدود ۵۰ هزار هکتار بیابانزدایی اتفاق میافتد.
کد خبر 298362
نظر شما