شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: افرادی که به طور منظم غذاهای تند و پر ادویه مصرف می‌کنند، طول عمر بالایی خواهند داشت.

مصرف ادویه عامل عمر طولانی انسان

به گزارش خبرنگار مهر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف غذاهای تند و پرادویه خطر مرگ ناشی از بیماری‌های خاص مانند سرطان، بیماری ایسکمیک قلب و بیماری‌های تنفسی را کاهش می‌دهد.

تاکنون مطالعات زیادی در مورد خواص درمانی فلفل و غذاهای تند صورت گرفته که همه بر نقش موثر این ماده در جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، چاقی و مشکلات قلبی اذعان دارند.

بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده‌اند که برخی از عوامل فعال زیستی در ادویه جات مانند کپسایسین می‌تواند اثرات مفیدی برای سلامت بدن داشته باشد.

براساس مطالعه جدیدی که در چین انجام شده، محققان اعلام کردند که احتمال مرگ افرادی که به طور منظم، ۳ الی ۷ بار در هفته غذاهای تند مصرف می‌کنند، ۱۴ درصد کمتر است.

کد خبر 303374

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha