یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: با توجه به چند نکته در تهیه استیک یا بیفتک در منزل،‌غذای خوش طعم‌تری تهیه کنید.

استیک
  • گوشت ناپز : یک قاشق شربت‌خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .
  • گوشت سفت و چغر : مایه‌ای مرکب از بخش‌های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت 2 ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.
  • استیک یا بیفتک: فقط کافی است مخلوط از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
  • مرغ ناپز: اگر می‌خواهید یک مرغ پیر را بپزید, قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید, علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت! برای آنکه گوشت‌های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شوند قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده‌اید قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت‌های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت .

استیک

  • برش استاندارد استیک فیله

200 تا 250 گرم از مغز فیله گوساله بودن چربی افقی برش داده عمودی کوبیده شود تا بافت گوشت از بین رفته برای برش آسان باشد نحوه خواباندن استیک بعد از برش و کوبیدن در ظرفی استیل قرار دهید. با روغن مایع نمک فلفل پیاز خرد شده فلفل دلمه ادویه بمدت 12 ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شده و قابل استفاد شود .

منبع: sooran.com

کد خبر 306109

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha