شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: توفو از سویای دَلَمِه شده تهیه می‌شود. در واقع توفو همان پنیر تهیه شده از سویا است با ارزش غذایی بالا که هم برای گیاهخواران و هم افراد دیگر مفید و قابل استفاده است.

در این مطلب کوتاه 3 دلیل کلی می‌آوریم تا شما را تشویق به مصرف این فراورده‌ی گیاهی کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

توفو

  • توفو: ارزان‌تر از گوشت، مفیدتر برای سلامت قلب

خیلی از افراد که عادت به مصرف این قبیل مواد غذایی ندارند تصور می‌کنند باید هزینه‌ی زیادی بابت تهیه‌ی آن ها صرف کنند. در حالی که قرار دادن این محصولات در سبد غذایی نوعی صرفه‌جویی در بودجه‌ی خانواده محسوب می‌شود. چون قیمت آن ارزان‌تر از گوشت قرمز بوده و اتفاقاً جایگزین مناسبی نیز برای آن محسوب می‌شود.

شما می‌توانید در تهیه‌ی انواع سوپ‌ها، برگرها و دیگر غذاهای تهیه شده از گوشت از توفو استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که میزان جذب چربی‌های اشباع شده کاهش پیدا کند و قلب سالم‌تر بماند.

توصیه می‌کنیم برای ارتقای سلامت قلبتان هر از گاهی توفو را جایگزین گوشت قرمز کنید.

  • توفو حاوی کلسیم است

اگر به هر دلیلی با مصرف محصولات لبنی مشکل دارید باید فکری به حال کلسیم مورد نیاز بدنتان بکنید. خوشبختانه مصرف توفو یک روش فوق‌العاده برای تأمین نیاز بدن به کلسیم است. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که کلسیم موجود در توفو به اندازه‌ی کلسیم موجود در شیر جذب بدن می‌شود. فقط کافی است حین خرید توفو محصولاتی انتخاب کنید که در بین ترکیبات آن سولفات کلسیم نیز وجود داشته باشد.

  • توفو محصولی چند ارزشی

توفو طعم خاصی ندارد و لازم است به ترکیب مواد غذایی افزوده شود تا هم طعم بهتری نصیبتان شود و هم این که جذب پروتئین بالا برود. مصرف توفو همچنین روشی برای کاهش کالری دریافتی از انواع سس‌ها و چاشنی‌های پرکالری است. می‌توانید تکه‌های توفو را به سالادهایتان نیز اضافه کنید. افزودن آن به کیک‌های پنیری یا پودینگ نیز روش مناسبی برای مصرف توفوی بیشتر و بهره مندی از خواص آن است.

منبع: تبيان

کد خبر 310619

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha