انجمن قلب آمریکا این توصیهها را درباره استفاده از روغن برای پختوپز ارائه میدهد:
- روغن کانولا (روغن کلزا) رایحه ملایمی دارد و میتواند برای تفت دادن، چاشنی زدن به گوشت، برشته کردن یا سرخ کردن به کار رود. این روغن برای نخستین بار در دهه 1970 وارد بازار شد و از دانههای گیاه کلزا به دست میآید.
- روغن زیتون که یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی مدیترانهای است و از زیتونهای رسیده استخراج میشود. نوع «فرا بکر» این روغن از له کردن دانههای زیتون به دست میآید و رنگ و رایحه تندتری دارد. روغن زیتون «سبک» رنگ و رایحه سبکتری دارد، اما میزان کالریهای آن با روغن فرا بکر مشابه است. روغن زیتون میتواند برای بریان کردن، کباب کردن و تفت دادن به کار رود.
- روغن بادامزمینی که میتواند برای تهیه کره بادامزمینی خانگی و برای سرخ کردن به روش چینی (سرخ کردن سریع سبزیهای خردشده همراه با هم زدن مداوم در روغن جوشان در ماهیتابه ته گود)، بریان کردن و سرخ کردن استفاده شود.
- روغن کنجد که با رایحههای ملایم و تند در دسترس است و یک جزء اصلی در پختن انواع غذاهای هندی، چینی و کرهای است.
- روغنهای مخلوط گیاهی که از چندین گیاه معمولاً ذرت، دانههای سویا و تخمههای آفتابگردان استخراج شدهاند و رایحه ملایمی دارند.
HealthDay
نظر شما