دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: پنکیک لیمو و پنیر خامه‌ای را می‌توانید برای صبحانه میل کنید.

آشنایی با روش تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه‌ای
  • مواد لازم:

تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده ۳عدد

پنیر خامه‌ای سه چهارم پیمانه

کره نرم ۵۶ گرم

شکر ۲ قاشق غذاخوری

نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری

آرد نصف پیمانه

پوست لیموی تازه یک قاشق غذاخوری

کره ۲ قاشق غذاخوری

پودر قند در صورت تمایل

* آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)

پنکیک لیمو و پنیر خامه‌ای

  • طرز تهیه:

سفیده را هم بزنید تا سفت شود.

زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.

سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهی‌تابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.

پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.

پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.

پنکیک را می‌توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.

منبع: khorasannews.com

کد خبر 325972

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha