یکشنبه ۸ مهر ۱۳۸۶ - ۱۹:۰۱
۰ نفر

هشمهری آنلاین: بررسی جدید نشان می‌دهد رژیم غذایی کم‌ کربوهیدرات/ پرچربی و یک رژیم غذایی پرکربوهیدرات/ کم‌چربی هر دو در کاهش وزن، بالا بردن خلق و فکر کردن سریع موثرند

اما رژیم غذایی پر‌کربوهیدرات تاثیر مفید بیشتری از لحاظ سرعت پردازش شناختی دارد.

به گزارش خبرگزاری رویترز  دکتر گرانت درینک‌ورث سرپرست این تحقیق گفت: "در افراد دچار چاقی یا دارای اصافه وزن به دنبال یک برنامه غذایی با محدودیت انرژی دریافتی برای کاهش وزن بدون توجه به اینکه ترکیب ان از لحاظ مواد مغذی اصلی چه باشد، خلق و خو بهبود پیدا می‌کند."

او افزود با اینکه به نظر می‌رسید هر دو رژیم غدایی کم کربوهیدرات و پر کربوهیدرات سرعت فرایند شناختی را می‌افزایند، "نتیجه جالب این بود که افرادی که رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات داشتند نسبت به افراد با رژیم‌ غذایی پر کربوهیدرات بهبودی کمتری داشتند."

برینک‌ورث و همکارانش در بخش تغذیه انسانی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی مشترک‌المنافع در شهر  آدلاید در استرالیا خلق و خو و کارکرد شناختی را در گروهی از مردان و زنان 24 تا 64 ساله دارای اضافه‌وزن مورد مقایسه قرار داده بودند. این افراد در طول 8 هفته یکی از دو رژیم فوق را دنبال کردند.

البته این پژوهشگران تاکید می کنند که پژوهش بیشتری مورد نیاز است تا معلوم شود آیا رژیم‌های غذایی مشابه در مدت طولانی‌تر هم  همین تاثیر را دارند یا نه.

کد خبر 32816

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز