به گزارش ایرنا، این مطلب را علی لاریجانی روز پنجشنبه در سومین روز از برگزاری رزمایش امنیتی پیامبر اعظم (ص) در جنوب شرق كشور و در تجمع بزرگ وحدت و امنیت كه با حضور رزمندگان بسیجی بلوچ و پاسداران سخت كوش قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه شركت كننده در این رزمایش و شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و فرماندهی عالی رتبه نظامی، انتظامی، فرمانداران و استاندار سیستان و بلوچستان، روحانیون شیعه و مولوی و بزرگان اهل سنت در مصلی قدس زاهدان برگزار شد، عنوان كرد.
وی گفت: برگزاری این رزمایش بزرگ امنیتی یك پیام داشت و آن ایجاد وحدت و امنیت در منطقه جنوب شرق كشور بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اكنون در منطقه یك نوع بیماری از نظر امنیتی به وجود آمده است كه ما باید تلاش كنیم این بیماری مزمن نشود چرا كه دستهایی در كار هستند كه این بیماری را در منطقه نگه دارند.
لاریجانی اضافه كرد: ما در مقابل آمریكا و سایر قدرتهای استعماری دیگر می ایستیم چرا كه دارای یك آرمان بزرگ و رهایی بخش برای مسلمانان جهان هستیم.
وی با بیان اینكه در این جهت از فرمایشات و تدابیر رهبری فرهیخته استفاده می كنیم كه سنگر ثبات ایران و منطقه است، گفت: در زمان حاضر یك جریان افراطی و تروریستی در منطقه ایجاد شده كه می خواهد با ایجاد تفرقه و بدبینی بین فرق و مذاهب به دنبال ضربه زدن به اسلام و مسلمانان باشد.
وی گفت: در این میان استعمارگران به دنبال این هستند كه با ایجاد تفرقه و بدبینی بین مسلمانان اتحاد آنان را بر هم زنند چرا كه اتحاد مسلمانان یك منفعت برای امت اسلامی و یك شكست برای آمریكایی ها دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاكید كرد: دشمنان نظام اسلامی می خواهند كشورهای مسلمان دچار عقب افتادگی باشند و این عقب افتادگی سبب شود كه كشورهای اسلامی صاحب قدرت و امنیت نباشند، آنها نمی خواهند كشورهای اسلامی متحد باشند و از این ظرفیتهای مهم و راهبردی برای آبادانی و استقلال خود استفاده كنند.
لاریجانی خاطرنشان كرد: امنیتی كه امروز در ایران شاهد هستیم با چشمی باز بر روی آن سرمایه گذاری شده است و اینكه امروز شاهدیم سپاه در سیستان و بلوچستان حضور دارد بیانگر این است كه امنیت این استان برای ما دارای اهمیت است.
وی افزود: از این رو سرمایه بزرگی را در این قرار دادیم كه حاوی این پیام است كه ما از یك توانمندی مناسب و پایدار برخورداریم تا بتوانیم در تمامی استانهای ایران یك امنیت پایدار را فراهم كنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی به نقش فرمانده كل قوا و رهبر معظم انقلاب اسلامی در ساماندهی این راهبرد امنیت ساز برای ایران و منطقه اشاره كرد و افزود: نقش معظم له بی بدیل است و نقش ایشان و استمرار رهبر معظم انقلاب برای اینكه بخشهای مختلف این كار را انجام دهند بی نظیر و درخور تحسین است.
لاریجانی یادآور شد: این نقش راهبردساز از سوی معظم له را مساله جنگ 33 روزه لبنان در اوضاع آشفته عراق، مساله سوریه و ساماندهی این امنیت پایدار در جمهوری اسلامی ایران را به خوبی شاهد هستیم.
وی خاطرنشان كرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نیروهایی مجاهد و آبدیده هستند كه در عرصه های مختلف دفاعی، امنیت، سازندگی و غیره امتحان خود را پس دادند.
وی تصریح كرد: در برقراری امنیت پایدار در منطقه جنوب شرق كشور هم فكری، بصیرت و وحدت در بین مردم استانهای جنوب شرق كشور یك بستر مناسب را برای فراهم كردن امنیت در این منطقه بوجود آورده است.
لاریجانی گفت: امنیت سیستان و بلوچستان آنقدر برای ما اهمیت دارد كه اكنون نیروی زمینی سپاه و رزمندگان قرارگاه قدس نزاسا برای استقرار امنیت پایدار در این استان حضور پیدا كرده و در حال نقش آفرینی هستند.
رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در این میان نباید از نقش تمامی نیروهای بومی بویژه برادران بسیجی اهل سنت و سایر مردم منطقه غافل شد چرا كه حضور آنان یك حضور كلیدی و حائز اهمیت برای برقراری امنیت در این استان بوده است.
لاریجانی خاطرنشان كرد: در این رهگذر مساله توسعه سیستان و بلوچستان نیز مطرح است و هم موضوع ساماندهی یك راه و روش برای آبادی این استان و هم برخی پشنهادات از سوی مسئولان استان برای ایجاد منطقه آزاد در استان كه لایحه آن در مجلس شورای اسلامی مطرح است كه من موافق آن هستم كه این منطقه در سیستان و بلوچستان ایجاد شود.
وی یادآور شد: مهمتر از این دو موضوع این است كه ما باید یك نقشه راه را برای آبادی و آبادانی استان فراهم كنیم یعنی باید زیربناهای اساسی در این استان تشكیل شود و در مساله گاز نیز سرمایه گذاری شود كه این مهم در اولویت ما قرار گرفته و امسال و یا سال آینده انجام می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: راه آهن شمال به جنوب نیز جزو اولویت ها و برنامه های مهم كشور است كه در كنار مساله سرمایه گذاری صنعتی سبب می شود سرمایه گذاری در این استان افزایش یابد.
لاریجانی خاطرنشان كرد: در بحث سرمایه گذاری خارجی در استان سیستان و بلوچستان نیز كارهایی در حال انجام است و قرار شده یك شركت خارجی یك نیروگاه سیكل حرارتی را در این استان احداث كند، اینكه سیستان و بلوچستان از یك مرز آبی بی نظیر و سواحل مكران برخوردار است نیز یك مزیت است و ما باید با انجام یك فعالیت منسجم و ایجاد شرایط مناسب وضعیت اقتصادی این استان را با توجه به دسترسی به آبهای بین المللی تغییر دهیم.
نظر شما