به نوشته نشریه نیوساینتیست در پژوهشی که در دانشگاه ویک فارست در کارولینای شمالی در آمریکا انجام شد میمونهایی که با رژیم غذایی غنی از چربیهای ترانس- که در فست فودها فراوانند- تغذیه میشدند نسبت به انهایی که رژیم غذایی غنی از چربیهای اشباعنشده میخوردند قطر شکم بیشتری پیدا کردند. این میمونها همچنین علائم مقاومت به انسولین را از خود نشان دادند که از شاخصهای ابتدایی دیابت است.
چربیهای ترانس یا روغنهای هیدروژنهشده در بسیاری از فست فودها و نیز در اسنک های پخته و فرآوریشده یافت میشوند.
این چربیها به طور قابل توجهی - حتی بیشتر از چربیهای اشباعشده در فرآوردههای حیوانی - خطر بیماریهای قلبی را افزایش میدهند.
همشهری آنلاین: مصرف رژیم غذایی که عمدتا از غذاهای حاضری یا فست فودها تشکیل شده باشد از خوردن همان اندازه چربی از طریق غذاهای سالمتر تاثیر بیشتری در چاق کردن افراد دارد.
کد خبر 359