به گزارش مهر، قائم مقام سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در جلسه ستاد ملی مقابله با آتشسوزی جنگلها که در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، گفت: طبق این آمار، به صورت میانگین یک درصد جنگلها یعنی حدود ۴۰ میلیون هکتار به صورت سالیانه بر اساس آتشسوزی به صورت غیر قابل بازگشت تخریب میشوند.
ناصر مقدسی افزود: خوشبختانه سطح حریق جنگلی در ایران بسیار پایینتر از میانگین جهانی است و البته تمام تلاش ما این است که با توجه به پوشش کم جنگلی در ایران، این آمار هر چه بیشتر کاهش پیدا کند.
قائم مقام سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری ادامه داد: مسئله ورود نیروهای ارتش و دفاعی برای مقابله و اطفاء حریق در قانون حفاظت پیشبینی شده است و پیشرفتهای خوبی هم در این زمینه صورت گرفته است. سند مورد اجماع همه دستگاههای مرتبط، طرح جامع مقابله با اطفاء حریق است.
وی از بهرهبرداری و فعالیت چهار پایگاه اطفاء حریق استانهای کرمانشاه، ایلام، گلستان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری خبر داد و گفت: چهار پایگاه استانهای فارس، کردستان و کرمان و لرستان نیز در جریان احداث و اتمام به منظور بهرهبرداری است.
مقدسی با اشاره به اقدام سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در شناسایی کانونهای بحرانی تمامی استانهای کشور، اظهار کرد: دفتر مهندسی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری نیز به صورت آنلاین محل وقوع حریق را به یگان حفاظت و از آنجا به استانها اطلاع میدهد.
همشهری آنلاین: قائممقام سازمان جنگلها اعلام کرد: طبق آمار جهانی، به صورت میانگین حدود ۴۰ میلیون هکتار به صورت سالیانه بر اساس آتشسوزی تخریب میشوند که خوشبختانه آمار ایران کمتر از میانگین جهانی است.
کد خبر 373194
نظر شما