به گزارش خبرنگار مهر، سیب زمینی چهارمین ماده خوراکی گیاهی پرمصرف بعد از برنج، گندم و ذرت است.
مطالعه محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان میدهد مصرف یک وعده سیب زمینی زرد میتواند ۴۲ درصد مصرف روزانه ویتامین A مورد نیاز یک کودک را تامین کند که برای بهبود بینایی، ایمنی بدن، رشد اعضاء، و سلامت باروری ضروری است.
سیب زمینی زرد طلایی همچنین ۳۴ درصد ویتامین E را تامین میکند که از فشار اکسایشی و التهاب که موجب بروز مشکلات مرتبط با آسیب به اعصاب، ماهیچهها، بینایی و سیستم ایمنی میشود، پیشگیری مینماید.
زنان در سن باروری که ۱۵۰ گرم سیب زمینی طلایی مصرف میکنند میتوانند ۱۵ درصد از ویتامین A مورد نیاز و همچنین ۱۷ درصد از ویتامین E مورد نیازشان را تامین کنند.
مارک فیلا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «سیب زمینی طلایی در مقایسه با سیب زمینی سفید، حاوی مقادیر بیشتر ویتامین A و E است و میتواند در جوامع دارای کمبود این ویتامینها بسیار مثمر ثمر باشد.»
نظر شما