به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه راش شیکاگو دریافتند افرادی که حداقل یک وعده در روز سبزیجات سبز پربرگ مصرف میکنند در تستهای حافظه و مهارتهای فکری نرخ زوال حافظه آهستهتری را نشان میدهند.
در افرادی که بیشتر سبزیجات پربرگ سبز میخورند، روند پیرشدن مغزشان ۱۱ سال آهستهتر است.
مارتا کلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «افزودن سبزیجات برگدار سبز به رژیم غذایی روزانه میتواند شیوهای ساده برای تقویت سلامت مغز باشد.»
این مطالعه شامل ۹۶۰ فرد با میانگین سنی ۸۱ سال بود که مبتلا به زوال عقل نبودند و به طورمیانگین حدود ۴.۷ سال تحت نظر بودند.
نظر شما