همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف سبزی‌جات برگدار سبز راه جدیدی برای کاهش استرس و کاهش ریسک تجربه سکته است.

خوردن سبزی‌جات برگ سبز ریسک سکته را کاهش میدهد

به گزارش مهر، طبق یافته‌های جدید افرادی که سبزی‌جات برگدار سبز بیشتری می‌خورند ۶۴ درصد کمتر در معرض بروز سکته مغزی قرار دارند.

محققان در این تحقیق ۶۸۲ بیمار با میانگین سنی ۵۳.۷ سال که خونریزی مغزی را تجربه کرده بودند بررسی کردند. سکته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، ۳۲.۲ درصد تمام سکته‌ها را در این مطالعه شامل می‌شد.

۹۳.۹ درصد سکته‌های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیکه ۷.۲ درصد این نوع سکته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار کمی ناشی از سایر مشکلات پزشکی یا مصرف داروست.

محققان عنوان می‌کنند افرادی که سبزی‌جات پربرگ سبز نظیر اسفناج، کاهو و کلم مصرف می‌کنند کمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت.

همچنین محققان اذعان می‌کنند ریسک بروز سکته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل کار ۲.۲۲ برابر، در افراد دارای میزان کلسترول غیرعادی ۱.۶۹ برابر و در افراد سیگاری ۱۰.۰۱ برابر بیشتر است.

کد خبر 397030

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha