مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: روغن کانولا (canola) یک روغن گیاهی با رایحه خنثی است که از دانه‌های گیاه کلزا (rapeseed) گرفته می‌شود.

canola

روغن کانولا دارای مقادیر نسبتاً بالای چربی‌های تک‌اشباع نشده است (۶۲ درصد)، اما در عین حال منبع خوبی برای چربی‌های چنداشباع نشده (۳۲ درصد) هم هست.

میزان چربی‌های اشباع‌شده در روغن‌های کانولا در میان روغن‌های پخت‌وپز در پایین‌ترین حد است (۷ درصد). روغن کانولا همچنین جزء معدود روغن‌های با منشأ گیاهی است که حاوی چربی‌های امگا- ۳، سودمندترین نوع چربی‌های چنداشباع‌نشده از لحاظ کاهش کلسترول و خطر بیماری قلبی، است.

روغن کانولا قیمت نسبتاً ارزانی دارد و برای اشکال متفاوت پخت‌وپز از تنوری کردن و کباب کردن گرفته تا سرخ کردن کوتاه‌مدت در دمای بالا و نیز برای سس سالاد قابل‌استفاده است.

کد خبر 397435

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha