مجموع نظرات: ۰
شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: ضرر مصرف سبوس خام بیشتر از منافع آن است بنابراین توصیه می‌شود که سبوس خام مصرف نشود.

سبوس خام

به گزارش ایرنا، هدایت حسینی در نشست خبری ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی در سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سبوس حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد.

وی تاکید کرد: اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این موضوع باشیم که حاوی آلاینده‌هایی است که به شدت بر سلامت مصرف کننده تاثیر دارد.

وی اضافه کرد: امروز در صنایع غذایی و نانوایی‌ها توصیه به مصرف سبوس می‌شود چراکه میزان تحرک و میزان فیبر دریافتی مردم کاهش یافته است و سبوس، جایگزین خوبی برای فیبر است اما حتما باید مجوز وزارت بهداشت را داشته باشد.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در ادامه به مکمل‌ها اشاره کرد و گفت: سرانه مصرف مکمل‌ها در کشور افزایش یافته است.

حسینی ، تغییر سبک زندگی را از جمله علل افزایش مصرف مکمل‌ها عنوان کرد و افزود: 75 درصد، بار بیماری‌ها ( سال‌های از دست رفته عمر بر اثر ناتوانی و مرگ) مربوط به بیماری‌های غیرواگیر است و مکمل‌ها می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر اثربخشی داشته باشد.

کد خبر 405873

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha