به گزارش روابط عمومی سازمان فاوای شهرداری تهران، «هفته تهران هوشمند» که از 14 تا 20 آذر ماه برگزار میشود با این چالش آغاز شده و با همایش و نمایشگاه بینالمللی تهران هوشمند به پایان میرسد.
به گفته «علی یقطین»، سرپرست مرکز و دبیرخانه تهران هوشمند، هکاتون یا چالش نوآوری رویدادی است که در آن برنامهنویسان و متخصصان توسعه نرمافزار از جمله طراحان گرافیک، طراحان واسط کاربری و مدیران پروژه گردهم میآیند و در توسعه پروژههای نرمافزاری و گاهی سختافزاری با یکدیگر همکاری میکنند.
یقطین، هکاتون را نوعی چالش برنامهنویسی خلاقانه خواند که موجب آشنایی سیاستگذاران و سرمایهگذاران با قابلیتهای بومی برای رفع بحرانها و استفاده از فرصتهاست و گفت: شهرداری تهران در این رویداد برای اولین بار تصمیم گرفته دادههای خود را به صورت API در اختیار استارتاپها قرار دهد و در مقابل با هدف رفع چالشهای شهری، ایدههای خلاقانه بگیرد.
سرپرست مرکز و دبیرخانه تهران هوشمند درباره معنای واژه هکاتون گفت: «هکاتون» یک واژه مرکب است که از تلفیق دو واژه هک و ماراتون حاصل شده است. کلمه «هک» در این واژه به معنای «بازیگوشی»، «ماجراجویی» و برنامهنویسی اکتشافی است و با کلمه هک که در امنیت رایانه استفاده میشود، متفاوت است.
وی در خصوص کاری که تیمهای استارتاپی در سه روز برگزاری این مسابقه انجام میدهند، گفت: در «چالش نوآوری تهران هوشمند» با استفاده از دروازههای برنامه نویسی (API) مربوط به دادههای شهرداری تهران که پس از ثبت نام در رویداد، در اختیار شرکت کنندگان قرار میگیرد به ارائه سرویس و ایدههای نوین پرداخته میشود. تیمهای شرکت کننده در این سه روز میتوانند از حضور راهنماهای مجرب در زمینههای مختلف بهره برده و به تکمیل طرح خود کمک کنند.
گفتنی است اولین چالش نوآوری تهران هوشمند در مرکز فناوریهای هوشمند شهر تهران واقع درخیابان آزادی، خیابان استاد معین، انتهای خیابان دستغیب، کوچه دوسنگانی، ساختمان پردازش برگزار می شود.
علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره هفته و همایش تهران هوشمند می توانند به سایت smart.tehran.ir مراجعه فرمایند.
نظر شما