«بهروز اتونی» استاد دانشگاه، پژوهشگر و اسطورهشناس با پیوند مفاهیم ادبی و روانشناسی سعی دارد تکنیکهای حال خوب را برای مخاطبان بازگو کند. مهمترین بخش مفاهیم ادبی به اشعار مولانا مربوط میشود. اتونی میگوید: «در این کارگاه براساس بازخوانی قصههای مثنوی معنوی مدخلهای موفقیت و به اصطلاح کدهای روانشناختی برای رسیدن به حال خوب را پیدا میکنیم.»
بخش اول مباحث مربوط به خداشناسی در اشعار مولاناست و بخش دوم مربوط به مرور حکایتهایی با موضوع عاقبتاندیشی. اتونی میگوید: «سایه درمانی یکی دیگر از بخشهای این کارگاه است. سایه قسمتی از شخصیت ماست که نشان نمیدهیم ولی در ناخودآگاه ما هست.»
در بخش دیگری از این کارگاه، تیپشناسی زنان براساس اسطورهها و شناسایی نقاط ضعف و قوت شخصیت آنان بررسی میشود. اتونی میافزاید: «شرایط زندگی ما ثمره فکر، تصویرسازی و کلام ماست. اگر بخواهیم تعریف روشنی از زندگی ارائه دهیم میبینیم که هرچه به دنیا بدهیم همان را دریافت میکنیم. به عبارتی دیگر زندگی، بازی بومرنگهاست.
اگر به زندگی عشق بدهید، عشق و اگر به آن نفرت بدهید، نفرت دریافت میکنید. اگر میخواهیم به شادی و آرامش روح و روان دست یابیم باید به رعایت رژیم کلامی، رژیم اندیشهای و رژیم تصویرسازی ذهنی مبادرت بورزیم. دلیل اصلی وضع کنونی زندگی ما در رفتارهای کلامی و تصویرسازیهای ذهنی ما ریشه دارد.» کانون مفاخر و مشاهیر ایران در بوستان قیطریه، فرهنگسرای ملل واقع است و شما میتوانید با ثبتنام در این کارگاهها راهکارهای زندگی سالم و موفق را بیاموزید.
نظر شما