به گزارش خبرنگار مهر، «جوآن مانسون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره میگوید: «یافتهها بیانگر توازن پیچیدهای از فواید و مضرات مکملها هستند که نیاز به تحقیقات بیشتر برای تعیین تاثیرات آنها وجود دارد.»
در این مطالعه حدود ۲۶ هزار مرد و زن شرکت داشتند. بعد از بیش از ۵ سال مطالعه و درمان، نتایج جالب بود.
به عنوان مثال مشخص شد در حالیکه اسیدهای چرب اُمگا۳ (روغن ماهی) تنها موجب کاهش اندک بروز برخی مشکلات قلبی عروقی می شود، اما با کاهش چشمگیر حملات قلبی مرتبط هستند.
همچنین مشخص شد مکمل ویتامین D با کاهش قابل توجه وقایع قلبی عروقی همراه نیست اما با کاهش چشمگیر مرگ ناشی از سرطان مرتبط است.
نظر شما