به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت درباره وضعیت آسیبدیدگان اعتراضات اخیر در پی افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: بخشی از مردمی که در حوادث اخیر دچار سانحه شدن به بیمارستان مراجعه کردند و بعد از درمان ترخیص شدند، اما برخی از آنها ترخیص نشدهاند. در مجموع ۲۰ درصد از مراجعان به مراقبتهای درمانی نیاز دارند که پس از انجام این مراقبتها ترخیص خواهند شد.
وی در خصوص طیف مصدومانی که به بیمارستانها مراجعه کردند، گفت: مراجعان شامل افراد عادی یا عابران، افراد معترض و بعضا اغتشاشگر و همچنین از نیروهای انتظامی و نیروهای بسیج بودند و همه آنها خدمات درمانی دریافت میکنند. افراد مختلفی به انحای مختلف در روزهای اخیر آسیب دیدهاند. آسیبها از قبیل اصابت گلوله، اصابت ساچمه، ضرب و جرح یا اصابت شیء نوک تیز، بُرنده و یا سخت با بدن افراد و بر اثر تصادف با خودرو بوده است.
جهانپور افزود: این افراد در شهرهای مختلف توسط اورژانس، اطرافیان یا دوستان و آشنایان به بیمارستانها آورده شدند. درصد زیادی از آنها در اورژانس بیمارستان خدمات پزشکی دریافت کردند و مرخص شدند. برخی به اقدامات پیشرفتهتر درمانی از قبیل جراحی یا مراقبت در آیسییو و بخشهای ویژه نیاز داشتند که مراقبت از آنها همچنان ادامه دارد. بیش از ۸۰ درصد آسیبدیدگان حوادث روزهای اخیر مرخص شدند و باقی بعد از پایداری و بازیافتن سلامتیشان از بیمارستانها مرخص خواهند شد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا غربالگری امنیتی مصدومان توسط ماموران در بیمارستانها انجام میشود یا خیر، بیان کرد: در رابطه با اقدام غربالگری و شناسایی و تفکیک آشوبگران از مردم توسط نیروی انتظامی اطلاعی نداریم. این جزو کارویژه ما در وزارت بهداشت نیست و در این مسائل ورود نمیکنیم.
وی ادامه داد: وظیفه نظام پزشکی کشور این است که اگر به هر دلیلی افراد دچار سانحه و آسیب شوند، اقدامات لازم را برای پایداری و سلامتشان انجام دهد. اینکه افراد به چه طریقی آسیب دیدهاند، یا اینکه افراد به کدام جریانات تعلق دارند، در حوزه کارویژه وزارت بهداشت نیست، ورود نخواهیم داشت و در صلاحیت ما هم نیست.
نظر شما