به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره محورهای استیضاحش که چندی پیش در مجلس مطرح ولی منتفی شد، اظهار کرد: یکی از محورهای استیضاح، بدون معلم ماندن کلاسها بود. ما چند نوبت کنترل کردیم و اکنون مشکلی وجود ندارد. نمیتوانیم انتظار داشته باشیم از تقریبا ۷۰۰ هزار معلمی که در اختیار داریم همه هر روز سر کار باشند. به هر حال ممکن است برخی بیمار شوند، سفر باشند یا گرفتار مشکلی شده و مرخصی گرفته باشند.
وی افزود: تبدیل این مسائل به معضلاتی که ذهن و روان جامعه را نگران میکند، درست نیست. البته هیچ کلاسی نباید بدون معلم باشد و ما همه تلاشمان را برای تامین معلم میکنیم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تمام ظرفیتمان را به کار گرفتیم تا پرداختیها بهروز، دقیق و بدون تاخیر انجام شود، گفت: بخش بزرگی از مطالبات معوق پرداخت شده است. پاداش پایانخدمت بازنشستهها را تا آخر سال ۹۷ تسویه و بخش مهمی از بدهکاری معلمان خارج از کشور را جبران کردیم. تقریبا موضوعاتی که به عنوان محورهای استیضاح مطرح شده بودند، انجام شده است.
حاجیمیرزایی همچنین درباره موضوع تنبیه بدنی دانشآموزان در مدارس و ضرورت سنجش دقیقتر صلاحیت معلمان در بدو ورود به خدمت بیان کرد: تنبیه بدنی در استانها کم است، ولی کم آن هم زیاد است و نباید رخ دهد. بعضا گزارشهایی در این باره به دست ما میرسد. ۵۷۰ هزار کلاس درس داریم و اگر درصد کمی گزارش تنبیه بدنی هم داشته باشیم باز هم برای ما بزرگ است.
وی ادامه داد: کنترل خشم و هیجان از جمله مهارتهایی است که هر شخصی در کارش با انسانها سروکار دارد باید به آن مجهز شود. توصیه میکنیم در مراحل گزینش معلمان به این موضوع توجه شود که حتما هم توجه میشود. ما باید دورههای آموزشی ترتیب دهیم که بر مهارت معلمان افزوده شود.
حاجیمیرزایی با اشاره به اینکه دانشآموزان امروز با دانشآموزان دیروز و ماهها و سالهای گذشته تفاوت دارند و جسارت و قدرت بروز و ظهورشان افزایش یافته است، گفت: در برخی موارد ممکن است اصطکاکهایی میان دانشآموز و معلم ایجاد شود، اما در هر صورت همه باید بتوانند بر خشم خود تسلط داشته باشند چراکه با خشمگین شدن و روشهایی از این قبیل چیزی درست نمیشود.
نظر شما