به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سیدمحسن موسوی اظهار کرد: شهرداری باید ستاد پیشگیری و مقابه با کرونا را در این نهاد تشکیل دهد تا کارها در این عرصه به بهترین نحو مدیریت شود.
وی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت شهروندان در اولویت است، افزود: با توجه به ظرفیتهای محدود استان نسبت به سایر استانها، باید کنترل بیشتری بر روی کرونا داشته باشیم، ما در مجاورت استانهای پرخطر خراسان رضوی و استانهای شمالی هستیم بنابر این نیاز است برای مهار کرونا تلاش بیشتری انجام شود.
وی افزود: باید مشابه اقدام شهرداری مشهد، شهرداری بجنورد هم نسبت به توزیع اقلام بهداشتی در شهر اقدام کند و تمهیداتی بیندیشد که دسترسی شهروندان به این اقلام آسانتر و بیشتر شود.
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: نیاز است تا بودجه اختصاصی در زمینه مبارزه با کرونا لحاظ شود.
موسوی با اشاره به انتقاد شهروندان از حضور زبالهگردها در سطح شهر گفت: زباله گردها در شهر ساماندهی نشدهاند و مشکل، مدیریت نشده است، شهرداری میتواند نسبت به توزیع اقلام بهداشتی به این افراد اقدام و مشکل را تاحدی کنترل کند.
وی با تاکید بر حساسیت و لزوم ضدعفونی کردن ناوگان حملونقل عمومی گفت: بجنورد، از شهرهایی است که در آن، شمار تاکسیها زیاد است بنابراین توجه به بهداشت این ناوگان ضروری است و بعضا انتقادهایی از طرف مردم در این زمینه منعکس شده است.
موسوی در پاسخ به این سوال که آیا شمار افراد مشکوک به بیماری کرونا در حاشیههای شهر بیشتر است؟ گفت: بر اساس گزارشها، این گفته صحت دارد و البته بهرهمندی ساکنان این مناطق از بهداشت کمتر است و طبیعتا نگرانی از شیوع کرونا نیز در حاشیهها بیشتر است.
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد بیان کرد: حاشیههای شهر، نیاز بیشتری به اقدامات ضربتی برای مقابله با کرونا دارند.
یک سوم از جمعیت بجنورد در حاشیهها زندگی میکننند.
شهر بجنورد، مرکز خراسان شمالی ۲۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.
از ۴۵ بیمار شناسایی شده مبتلا به کرونا در استان خراسان شمالی ۲۲ نفر مربوط به شهرستان بجنورد است.
نظر شما