به گزارش همشهریآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسین علیزاده اظهار کرد:۴۵۶ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان زیر کشت محصول گلمحمدی است که در سال جدید شاهد رشد ۱۰ درصدی سطح زیر کشت این محصولات در مقایسه با سال گذشته هستیم به طوری که میزان سطح زیر کشت محصول گلمحمدی استان ۳۰ هکتار بیشتر شده است و کمتر از ۱۰ روز دیگر به مرحله برداشت میرسد.
دبیر سازمان نظام صنفی کشاورزان منطقه شمال استان اصفهان تاکید کرد: برداشت محصول گلمحمدی در اراضی سراسر استان اصفهان به صورت سالانه در حال افزایش است و در سال جدید نیز پیشبینی میشود میزان برداشت گلمحمدی در اراضی سطح زیر کشت استان ۴ درصد رشد داشته باشد.
علیزاده گفت: پیشبینی میشود در سال جاری کشاورزان استان در مرحله برداشت بیش از ۲ تنگل محمدی برداشت کنند که حاصل این میزان برداشت استخراج ۱۰ میلیون لیتر گلاب است.
وی ادامه داد: همچنین باید اشاره داشت که میزان سطح کیفیت گلاب تولیدی استان اصفهان بسیار مطلوب بوده و این میزان در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد رشد پیدا کرده است.
دبیر سازمان نظام صنفی کشاورزان منطقه شمال استان اصفهان افزود: بیشترین سطح برداشت گلمحمدی و تولید گلاب در واحدهای صنعتی و سنتی استان اصفهان به ترتیب در شهرستانهای کاشان، شاهینشهر و گلپایگان وجود دارند.
علیزاده گفت: در حال حاضر در استان اصفهان یک هزارو ۵۰۰ واحد صنعتی و سنتی تولید گلاب وجود دارد و تولیدات گلمحمدی در قالب تولید گلاب، اسانس و سایر فراوردههای گیاهی است.
وی اضافه کرد: تاکنون بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در واحدهای صنعتی و سنتی تولید گلاب در استان فعالیت میکنند و با توجه به ارائه تسهیلات و ظرفیتهای لازمی که در اختیار این واحدها قرار گرفته پیشبینی میشود این صنعت در سال جدید شکوفا شود.
دبیر سازمان نظام صنفی کشاورزان منطقه شمال استان اصفهان تاکید کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان احتمال دارد به منظور جلوگیری از گسترش انتقال این بیماری تمامی جشنوارههای گلاب و جشنوارههای گلابگیری در استان لغو شود.
علیزاده افزود: با توجه به لغو سفرهای نوروزی، جشنوارههای گلابگیری و نبود گردشگر و توریست برای جبران خسارتهای ناشی از این ویروس به صنعت تولید گلاب استان در تلاش هستیم تا با ایجاد سرمایهگذاری با شرکتهای خصوصی راهکارهایی را در نظر بگیریم.
نظر شما