سلولیت را بیشتر پزشکان «بیماری کارمندی» می‌نامند. اکنون با شیوع ویروس کرونا و دورکار شدن بسیاری از کارمندان و کم شدن تحرک آنان و همچنین انجام ندادن تمرینات ورزشی این بیماری در کمین بسیاری از افراد است. 

سلولیت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سلولیت در واقع سلول‌های کلاژن بزرگ‌شده کروی‌شکل بین پوست و ماهیچه است. بیش از ۹۰ درصد خانم‌ها سلولیت دارند. سلولیت هم نوعی چاقی نامتوازن محسوب می‌شود که علاوه بر خطراتی که برای سلامتی دارد، اعتماد به نفس را نیز پایین می‌آورد. 

سلولیت‌ها اغلب پشت ران و ساق پاها جمع می‌شوند. بسیاری از کسانی که به دنبال درمان برای سلولیت هستند از کرم‌ها و روغن‌های بسیاری استفاده می‌کنند. رایج‌ ترین آن‌ها روغن کاکائو است، اما آیا این روغن‌ها کوچک‌ترین کمکی به رفع سلولیت‌ها می‌کند؟ 

  • سلولیت با کرم‌ و روغن از بین می‌رود؟

پزشکان تغذیه و لاغری بیان می‌کنند: این بیماری در ۲ ماه اول به دنبال عادات بد پی‌ریزی می‌شود و در ماه‌های بعدی تغذیه و سلولیت‌ها بزرگ می‌شوند. حالا عادات بد یعنی چه؟ دقیقا عاداتی که یک کارمند دارد. اصلا به همین علت به آن «بیماری کارمندی» می‌گویند. کم‌تحرکی و پیاده‌روی نکردن به میزان مناسب از عوامل اصلی این بیماری است. حتی اگر در خانه هستید باید روزی ۴۰۰۰ قدم راه بروید. 

حالا به این پرسش پاسخ می‌دهیم که آیا کرم‌ها و روغن‌ها کارسازند؟ دکتر زاکیا رحمان، متخصص پوست از دانشگاه استنفورد، می‌گوید: کرم‌ها و روغن‌هایی که برای سلولیت می‌سازند واقعا عجیب است؛ چون یک صنعت چند بیلیونی است که تا به حال نتوانسته سلولیت را درمان کند. اغلب پزشکان به بیماران سلولیتی خود داروی رتینول و ویتامین آ تجویز می‌کنند. این دارو به تعدیل‌سازی سلول‌های سلولیتی کمک می‌کند و قابلیت جذب از روی پوست را دارد. واقعیت این است: شما تا زمانی که عادات بد را کنار نگذارید و غذاهای چرب بخورید هیچ اثری از بهبودی نمی‌بینید. 

  • روش‌های برای از بین بردن سلولیت 

تنها راه از بین بردن سلولیت ورزش‌های مرتب روزانه و دوری از عادات بد است. اگر کارمند هستید یا در خانه می‌مانید و تحرک کمی دارید، برای از بین بردن سلولیت‌ها از این راهکارها بهره بگیرید:

۱. ورزش‌های صبگاهی را جدی بگیرید.

۲. در طول روز حرکات کششی انجام دهید.

۳ .هر ۴۵ دقیقه یک بار از جای خود بلند شوید و حدود ۶۰ الی ۱۰۰ قدم راه بروید.

۴. از خوردن غذاهای چرب و پرکالری بپرهیزید.

۵ .از مصرف زیاد نوشابه پرهیز کنید.

۶. گاهی اوقات بسیاری از بیماری‌ها منشا عصبی دارند پس یوگا کار کنید.

۷ .از پوشیدن شلوارهای تنگ پرهیز کنید؛ زیرا جریان خون را مختل می‌کند.

۸. روزی ۵ دقیقه محل‌هایی را که سلولیت دارند دورانی ماساژ دهید.

۹. هنگام ورزش‌های هوازی، دور سلولیت‌ها را نایلون ببندید. این کار باعث افزایش حرارت و تحرکات مولکولی می‌شود که به آب شدن سریع سلولیت‌ها کمک بسیاری می‌کند.

۱۰. به مقدار کافی آب و مایعات مصرف کنید.

۱۱. حس بدی به خود نداشته باشید و مطمئن باشید سلولیت قابل درمان است فقط باید کمی برای خود وقت بگذارید.

کد خبر 502764

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha