پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
۰ نفر

تقریبا تمام جهان به ویروس کرونا آلوده شده است اما در این میان تعدادی از کشورها همچنان از شر این ویروس مرموز و مرگبار در امان مانده‌اند.

كشور لستو Lesotho

به گزارش همشهری آنلاین، این روزها خیلی‌ها دنبال جایی می‌گردند که کرونا به آن راه پیدا نکرده است. گروهی از پولدارها به جزایر اختصاصی خود و یا ویلاها و کاخ‌های بزرگشان پناه برده‌اند و تعدادی دیگر نیز به دنبال کشورهایی می‌گردند که عاری از کرونا است.

Daily Mail اخیرا فهرستی از این کشورها را منتشر کرده است که البته خیلی نمی‌توان بدان اطمینان داشت به عنوان مثال در این فهرست نام کشور کره شمالی‌ هم آمده است، در حالی که این کشور اخیرا اعلام کرد که کرونا بدانجا نیز راه یافته است. 
لیست کشورها و سرزمین هایی که موردی از ابتلا به کروناویروس در آنها گزارش نشده منتشر شد.

به هر روی بنابراین گزارش که اسپوتنیک آن را منشتر کرده است بیش از 20 کشور و سرزمین با سکنه دائمی هنوز عاری از کروناویروس باقی مانده اند.

براساس آخرین اطلاعات، هیچ مورد عفونت در 15 کشور و 11 قلمرو پرجمعیت ثبت نشده است. لیست کشورهای امن شامل کومور، کریباتی، لسوتو ، جزایر مارشال، ایالات فدرال میکرونزی، نائورو، پالائو ، جزایر سلیمان، تاجیکستان، تونگا، ترکمنستان، تووالو، وانواتو است.

همچنین سرزمین‌هایی که به طور مداوم جمعیتی در آن زندگی می کند شامل Pitcairn ، St. Helena ، Ascension و Tristan da Cunha  (بریتانیا)، ساموآ آمریکایی (ایالات متحده آمریکا)، جزایر والیس و Futuna (فرانسه)، Svalbard  (نروژ)، جزیره کریسمس و نورفولک، جزایر کوکوس (استرالیا)، Niue ، Tokelau، جزایر کوک (نیوزیلند).

برای بعضی از آنها، دور بودن آنها از دیگر نقاط جهان نقش مهمی بازی کرده است. به عنوان مثال، کومور، واقع در ساحل شرقی آفریقا یا تووالو در اقیانوس آرام.

کشورها و قلمروهای دیگر برای جلوگیری از شیوع احتمالی ویروس اقدامات سریع و قاطعی انجام داده اند. به عنوان مثال، تونگا مرزهای خود را به روی گردشگران بست، وضعیت اضطراری اعلام کرد و حکومت نظامی اعلام کرد.

در عین حال، نمی توان این گزینه را نادیده گرفت که بعضی از کشورها ممکن است موارد عفونت را گزارش ندهند - به ویژه آنهایی  که در مجاورت کشورهایی هستند که درگیر شیوع بیماری هستند. به عنوان مثال، کره شمالی همچنان پافشاری می کند که COVID-19 روی ساکنان آن تأثیری نداشته است، با وجود این که بیش از 10 هزار مورد عفونت در کره جنوبی قبلاً تأیید شده است. و تاجیکستان با چین هم مرز است که اولین مرکز گسترش ویروس در جهان شد.

  • عکس: تعدادی از شهروندان کشور لسوتو Lesotho را نشان می‌دهد
کد خبر 504224

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
    0 0
    شما هم ساده لوحانه ادعای این کشورها را باور می کنید!