برای اینکه غذاخوردن فرد مبتلا به آلزایمر راحتتر شود، این نکات را رعایت کنید:
- دست کم یک ساعت را برای غذاخوردن بیمار اختصاص دهید. او را در غذا خوردن هول نکنید.
- اطمینان حاصل کیند که فرد به راحتی و نه شق و رق نشسته است. بیمار باید دست کم 30 دقیقه پس از خوردن غذا نشسته باقی بماند.
- غذاهای نرم را که جویدن و بلعیدن آنها آسان است، انتخاب کنید. غذاخوردن برای بیماری ممکن است بسیار مشکل شده باشد، بنابراین ممکن است لازم باشد غذا را خرد کنید یا به صورت پوره درآورید.
- برای کاهش خطر خفگی، نوشیدنیها را با ژلاتین یا نشاسته ذرت به صورت غلیظ و جامد درآورید.
- در نظر داشته باشید که با پیشرفت آلزایمر، آسیبپذیری بیمار به خفگی در حین خوردن بیشتر میشود. بنابراین انجام مانور هیملیک را تمرین کنید.
- از آنجایی که کاهش وزن شدید ممکن نشانهای از سوء تغذیه باشد، با دکتر تماس بگیرید ت کاهش وزن بیمار مورد ارزیابی قرار بگیرد.
HealthDay News, 30 May, 2008