حفظ سلامتی و بالا بردن مقاومت و ایمنی بدن در مقابل بیماری «کووید ۱۹» یکی از دغدغه‌های مهم این روزهای کرونایی شهروندان است.

گیاه

موضوع تغذیه سالم و اینکه چه بخوریم تا سلامت و مصون از کرونا باشیم، نقل محافل است. به همین بهانه «نگار هاشمی» مسئول مرکز تحقیقات و آموزش و مشاوره فضای سبز تکه دهم پایتخت چند گیاه شفابخش دارویی مقاوم در برابر «کووید۱۹» را معرفی می‌کند که نقش مهمی در افزایش ضریب ایمنی بدن دارد. 

  • زنجبیل

پادشاه گیاهان مفید برای دستگاه گوارش زنجبیل است. این گیاه دارویی حالت تهوع و استفراغ را تسکین می‌دهد، معده را آرام می‌کند و ناراحتی‌های ناشی از گاز و نفخ را از بین می‌برد. زنجبیل برای رفع حالت تهوع بعد از جراحی و عوارض جانبی شیمی‌درمانی معجزه می‌کند. این گیاه خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی، ضدویروسی و ضدالتهابی دارد. ادویه زنجبیل مرهمی برای درمان سردردهای میگرنی، آرتریت‌ها و آسم است. 

  • دارچین

دارچین باعث ایجاد تعادل در قندخون می‌شود. همچنین از جهش ناگهانی و افزایش سریع قندخون بعد از غذا پیشگیری می‌کند. این امر حساسیت بدن را به انسولین بهبود می‌بخشد و ریسک فاکتورهای پیش‌دیابت را کاهش می‌دهد. ادویه دارچین برای معالجه سرطان مفید است و باعث کندی خونرسانی به تومورها می‌شود. 

  • فلفل قرمز 

فلفل قرمز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و باعث افزایش سلامت قلب می‌شود. همچنین فلفل قرمز به کاهش فشارخون کمک می‌کند. علاوه بر این خطر حمله قلبی را پایین می‌آورد و باعث رقیق شدن اخلاط می‌شود و عبور و مرور آنها را در طول ریه‌ها تسهیل می‌کند. 
 

کد خبر 537694

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار زیر پوست شهر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha