مواد لازم برای 4 نفر:
- برگ مو؛ 12 عدد
- کره؛ یک چهارم پیمانه
- موسیر؛ یک عدد (خیسخورده و خرد شود)
- قارچ خرد شده؛ یک پیمانه
- برنج؛ نصف پیمانه
- کشمش پلویی؛ 2 قاشق سوپخوری
- جعفری خرد شده؛ یک قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
- موسیر؛ یک عدد (خیسخورده و ریز خرد شود)
- آرد؛ یکونیم قاشق سوپخوری
- کره یا مارگارین؛ یکونیم قاشق سوپخوری
- سرکه؛ سهچهارم پیمانه
- آب گوشت؛ سهچهارم پیمانه
- سیر؛ یک حبه (خردشود)
- رب گوجهفرنگی؛ یک قاشق چایخوری
روش پخت:
3 پیمانه آب در کاسه بزرگی بریزید و برنج را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا برنج بهمدت 20دقیقه روی بیشترین دما بپزد سپس آن را در سبدی آبکش کنید. بعد کره را در ظرف دیگری بریزید و موسیر و کشمش را به آن اضافه کنید و آن را 2 دقیقه روی همان درجه، حرارت دهید. پس از آن، قارچ را اضافه کرده، 6 دقیقه دیگر، حرارت دهید (همزدن را فراموش نکنید).
حالا برنج، قارچ، کشمش، موسیر و جعفری را در کاسه بزرگی ریخته، با هم مخلوط کنید. سپس دلمهها را با این مواد بپیچید. مرحله بعدی، آماده کردن سس است.
برای اینکار، کره را داخل ظرف گودی بریزید و 3 دقیقه روی بالاترین دما حرارت دهید تا آب شود.
پس از آن موسیر و آرد را اضافه کنید و 4دقیقه روی همان قدرت حرارت دهید (در این فاصله مواد را چندبار هم بزنید). حالا آب گوشت، سرکه، سیر، ربگوجهفرنگی و نمک و فلفل را اضافه کرده، 4 دقیقه دیگر حرارت دهید، سپس دلمههای پیچیدهشده را در این سس بچینید و 5 دقیقه روی حداکثر دما حرارت دهید.