در شیرینی پیشنهادی روز پدر که اشترودل نام دارد هم، آلو نقش طعمدهنده اصلی را ایفا میکند.
مواد لازم برای 14تکه:
- آلو قرمز؛ یک و یک سوم پیمانه یا 225 گرم (هستهگیری کرده و خرد کنید)
- آبلیمو ترش؛ یک قاشق سوپخوری
- شکر؛ یک چهارم پیمانه یا 50 گرم
- کره؛ نصف پیمانه یا 115 گرم
- پودر قند؛ یک چهارم پیمانه یا 50 گرم
- زرده تخممرغ؛ یک عدد
- آرد سفید گندم؛ یک و یک چهارم پیمانه یا 150 گرم
مواد لازم برای روی شیرینی:
- آرد سفید گندم؛ یک و یک چهارم پیمانه یا 150 گرم
- بیکینگ پودر؛ نصف قاشق چایخوری
- کره؛ 6 قاشق سوپخوری یا 75گرم (در یخچال قرار دهید)
- شکر قهوهای؛ یک چهارم پیمانه یا 50 گرم
- گردوی خرد شده؛ نصف پیمانه یا 50گرم
روش پخت:
1 - فر اجاقگاز را روی 180 درجه سانتیگراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره 4تنظیم کنید. قالب مستطیلی کیک را آماده کرده و با روغن مایع چرب کنید، سپس آلو و آبلیمو ترش را در قابلمه کوچکی بریزید و به مدت 5دقیقه روی حرارت ملایم اجاقگاز قرار دهید.
2 - شکر را به آلوی پخته اضافه کنید و آنقدر همبزنید تا حل شود. حرارت دادن را 5دقیقه دیگر ادامه دهید، سپس ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.
3 - کاسهای آماده کنید، کره و پودر قند را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا حالت پف کرده پیدا کند. پس از آن، ابتدا زرده تخممرغ و سپس آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود. حالا خمیر را با وردنه باز کرده و کف قالب پهن کنید، سپس 15دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
پس از این مدت، مخلوط آلو را روی خمیر بریزید و با قاشق پخش کنید.
4 - برای آماده کردن مواد روی شیرینی، کافی است آرد و بیکینگ پودر را در کاسهای مخلوط کرده و ابتدا کره و سپس شکر و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید؛ سپس این مخلوط خشک را روی آلو بریزید و با دست روی سطح شیرینی کمی فشار دهید تا لایهها فشرده شوند. دوباره قالب را به فر برگردانید و 30دقیقه دیگر حرارت دهید. پس از آن، قالب را بیرون آورده و 15دقیقه کنار بگذارید تا کمی سرد شود، سپس اشترودل را به تکههای مستطیل شکل ببرید. وقتی کاملا سرد شد، آنها را از قالب بیرون آورید.