سالاد سزار در سال ۱۹۲۴ توسط فرد به نام کاردینی که در شهر تیهوانا زندیگی می کرد به طور تصادفی کشف شد و در دهه ۱۹۲۰ خیلی زود به سر زبان ها افتاد و مشهور شد به اندازه ای که همه مجله ها تیتر به این عنوان چاب کردند : عالی ترین دستور غذایی پنچاه سال آمریکا. کاردینی تلاش های زیادی برای تهیه این سالاد انجام داد تا سال ۱۹۴۸ سس مخصوص این سالاد را نیز اختراع کرد سس سالاد سزار بعد از مرگ کاردینی به همان روش در آمریکا ماندگار شد. در تهیه سس سالاد سزار از تخم مرغ استفاده می شود و بنا به ذائقه ما ایرانی هاکه تخم مرغ را به صورت خام نمی خوریم ما امروز یک سس فوق العاده را به شما آموزش خواهیم داد تا با سالاد سزار میل کنید. امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه سالاد سزار را که دستور آن را از سایت حرفه ای پارسی دی آوردیم به شما یاد دهیم با ما همراه باشید با یک سالاد سزار فوق العاده به همراه نکات آن.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار
- سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
- نان تست ۱ بسته
- سس خردل ۱ ق غذا خوری
- سس ورچستر ۱ ق غذا خوری
- روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
- سیر ۴ حبه
- کاهو به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار
- سس مایونز ۲ ق غذا خوری
- سس خردل ۱ ق غذا خوری
- روغن زیتون ۲/۳ پیمانه
- سس ورچستر ۱ ق غذا خوری
- سرکه بالزامیک ۱ ق غذا خوری
- پنیر پارمزان به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد سزار
مرحله اول : مرینت کردن سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ را فیله کنید سپس روی آن نایلون قرار دهید و با بیفتک خوب بکوبید تا کمی نازک و پهن شود سپس داخل یک ظرف گذاشته و سس خردل و سس ورچستر و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و سیر های حلقه شده بریزید و خوب ماساژ دهید تا سینه مرغ مزه دار شود سپس ظرف را بمدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد سینه مرغ برود.
مرحله دوم : تهیه نان تست ( کروتان)
دور قهوه ای نان تست را بگیرید و با چاقوی اره ای به قطعات مربع شکل برش بدهید سپس یک حبه سیر را پوره کنید و داخل روغن زیتون ریخته تا عطر سیر به خورد روغن برود سپس روغن را روی نان های تست ریخته و خوب مخلوط کنید سپس نان های تست را داخل تابه ریخته و مدام هم بزنید تا نان ها طلایی و برشته شوند.
مرحله سوم : تهیه سینه مرغ گریل شده
سینه مرغ مزه دار شده را داخل تابه گریل یا تابه معمولی گذاشته و با شعله زیاد خوب دو طرف سینه مرغ را مزه دار کنید و بعد از پخت برای طعم بهتر می توانید کمی سس ورچستر روی آن بریزید.
مرحله چهارم : تهیه سالاد سزار
کاهو ها را خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید سپس استیک مرغ پخته شده را برش بزنید و روی کاهو ها قرار دهید در انتها نان های تست برشته شده روی کاهو بریزید.
مرحله پنجم : تهیه سس سالاد سزار
همه مواد سس را به غیر از روغن زیتون داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و خوب زنید تا تمام مواد با هم یکدست شوند سپس روغن زیتون را به صورت خطی روی سس ریخته تا سس بدست بیاد در انتهای سس مقداری پنیر پارمزان ریخته و هم بزنید مقدار غلظت سس نباید زیاد و کم باشد.
مرحله آخر
سس تهیه شده را روی سالاد سزار ریخته و در انتها روی سالاد پنیر پارمزان ریخته و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها و طعم سس به خورد سالاد برود سپس سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سالاد سزار
- سس را می توانید با کمی آبلیمو رقیق تر کنید.
- می توانید نان های تست را داخل سینی فر در دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا نان ها برشته شوند.
- بهتر از کاهو پیچ برای تهیه این سالاد استفاده کنید.
- سس ورچستر را می توانید از سوپر مارکت ها تهیه کنید.
نظر شما