به گزارش همشهریآنلاین به نقل از صداوسیما، موسیر از خانواده سیر، پیاز و ترهفرنگی است؛ این گیاه، بومی ایران بوده و بهصورت وحشی میروید.
در گذشته، طبیبان طب سنتی جهت درمان و بهبود بیماریهایی مانند نقرس، آرتریت، التهاب در قسمتهای مختلف بدن، اسهال، معدهدرد و هموروئید، از این گیاه استفاده میکردند.
پزشکان امروز معتقدند که این گیاه موجب جلوگیری از بروز سرطان میشود و در کاهش فشار، قند و چربی خون و همچنین، حفظ کلیهها و کبد، بسیار مؤثر است.
گیاه موسیر را میتوان جایگزین آنتیاکسیدانها و آنتیبیوتیکهای شیمیایی کرد.
ترکیبات سولفور در گیاهانی مانند موسیر، پیاز و سیر، سبب خواص پزشکی و بوی تند در آنها شده است.
موسیرها سرشار از پلی فنول، فلاونوئید و کوئرستین هستند که این مواد، خاصیت ضد التهاب و درد دارند.
مصرف روزانه موسیر، بافتهای استخوانی را افزایش میدهد و در کاهش درد مفاصل و نقرس، بسیار مؤثر است.
زیادهروی در موسیر خام خوردن، در افراد گرممزاج، ضرر دارد و بهشدت، حرارت بدن را افزایش میدهد. اگر قصد تهیه ماست موسیر را دارید، از ماستهای کمچرب به همراه موسیر تازه و کمی پونه و فلفل بهجای نمک، استفاده کنید.
نظر شما