مطالعات جدید نشان می‌دهد کافئین اثری بر افزایش ضربان قلب کسانی که دچار آریتمی قلبی (اختلال در ریتم ضربان قلب) هستند، ندارد.

Coffee - قهوه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر گرگوری مارکوس (Gregory Marcus)، از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، می‌گوید: ما شواهد مناسبی نیافتیم که براساس آن افراد دچار بیماری قلبی را از نوشیدن قهوه منع کنیم. قهوه در برخی از افراد ممکن است باعث افزایش ضربان قلب شود اما من فکر می‌کنم این موارد نادر هستند.

طبق مطالعه‌ای که در تاریخ ۱۹ ژوئیه در مجله‌ "JAMA Internal Medicine" منتشر شده است، نتایج نشان داده که هر فنجان قهوه‌ای که فرد می‌نوشد می‌تواند به طور متوسط خطر آریتمی قلبی را تا سه درصد کاهش دهد.

مارکوس می‌گوید:‌ بیشتر افرادی که از آریتمی قلبی رنج می‌برند می‌توانند از نوشیدن قهوه لذت ببرند و حتی شاید قهوه در برخی افراد منجر به کاهش خطر آریتمی قلبی شود.

او افزود: قهوه یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های دنیاست. با این حال خواص آن به عنوان یک ماده‌ی محرک باعث شده پزشکان افرادی که بیماری قلبی دارند را از نوشیدن آن منع کنند.

مارکوس و همکارانش برای بررسی اثر قهوه بر روی تپش قلب داده‌های مربوط به ۳۸۶ هزار نفر را بررسی کردند.

در میان این افراد ۱۷ هزار نفر طی ۴ تا ۵ سال دچار آریتمی قلبی شدند.

از همه شرکت‌کنندگان در مورد میزان مصرف قهوه آن‌ها سوال شد و پاسخ‌های این افراد با نتایج به‌دست‌آمده مقایسه شد.

نتایج به‌دست‌آمده نشان می‌دهد که هیچ ارتباطی میان کافئین و اختلال در ریتم ضربان قلب وجود ندارد.

دکتر زاکاری گولدبرگر (Zachary Goldberger) استادیار پزشکی قلب و عروق در دانشگاه ویسکانسین-مدیسن می‌گوید:‌ براساس این یافته‌ها اگرچه ممکن است قهوه باعث بروز آریتمی قلبی نشود اما لزوما از آن جلوگیری نمی‌کند.

برای بررسی اثر قهوه بر قلب و احتمال محافظت آن از ابتلا به آریتمی قلبی باید بررسی‌های بیشتری انجام شود.

مارکوس می‌گوید: قهوه خاصیت ضدالتهابی دارد و التهاب نیز در آریتمی قلبی نقش دارد. همچنین ممکن است کافئین باعث فعال‌تر شدن فرد شود که خود باعث کاهش خطر ابتلا به آریتمی قلبی می‌شود.

کد خبر 616802

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha