آمار جوجه‌ریزی در تیر ماه، جهش فوق العاده خوبی داشته و تعداد جوجه ریزی به ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه رسید که نسبت به سال قبل ۶۵ درصد افزایش داشته است.

مرغداری

همشهری آنلاین- فاطمه کاظمی:

معاون مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اقداماتی که سازمان جهاد کشاورزی در خصوص تامین و عرضه مرغ زنده انجام داده، توضیح داد: اولین موردی که مد نظر اکثر تولیدکننده‌های مرغ در استان همدان است، بحث خرید و حمل نهاده‌های مورد نیاز است که سازمان جهاد کشاورزی برای این موضوع پیگیری‌های لازم را با شرکت‌های واردکننده و فروشنده نهاده بازار به وجود آورده است.

«داریوش سرحدی» ادامه داد: این پیگیری‌ها شامل مکاتباتی برای واحدهای تولیدی است که حمل نهاده آن‌ها با تاخیر انجام می‌شود و این مکاتبات با وزارت جهاد کشاورزی، دستگاه‌های نظارتی، اجرایی و قضایی استان همدان و همچنین خود شرکت‌ها صورت گرفته است که نسبت به حمل این نهاده‌ها اقدامات موثری انجام داده‌اند و بحث حمل، روند خیلی بهتری را نسبت به قبل به خود گرفته و با کمترین زمان ممکن این نهاده‌ها به واحدهای تولیدی می‌رسد.

وی اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که در بحث حمل وجود داشته، تامین اتومبیل برای حمل و نقل نهاده‌ها بود که سازمان جهاد کشاورزی پیگیری‌های مستمری انجام داد و مصوباتی را در کارگروه تنظیم بازار استان به تصویب رساند و حتی اداره راهداری استان همدان نیز برای حل این موضوع ورود کرد. حمل و نقل نهاده‌ها از طریق اتومبیل‌های حمل در استان و همچنین حمل و نقل ریلی برای ورود نهاده‌ها به انبار پشتیبانی امور دام و تامین نیاز استان نیز صورت گرفته که حجم قابل قبولی وارد استان شده است.

سرحدی گفت: خرداد ماه با مشکل تاییدنشدن تخلیه عرضه مرغ زنده واحدها به کشتارگاه‌ها در واحدهای تولیدی مواجه شدیم که باعث شد حجم جوجه‌ریزی مقداری کاهش پیدا کند. حدود ۸۵ واحد با این معضل روبرو شدند، اما با پیگیری‌های سازمان از طریق معاون بهبود تولیدات دامی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و استاندار، مشکل تاییدنشدن تخلیه این واحدها برطرف شد به طوری که در تیر ماه آمار جوجه‌ریزی، جهش فوق‌العاده خوبی داشت و تعداد جوجه‌ریزی به ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه رسید که نسبت به سال قبل ۶۵ درصد افزایش داشت.

 سرحدی در ادامه گفت: بر اساس این جوجه‌ریزی انجام شده در تیرماه، ما هیچ گونه مشکلی در تامین و عرضه مرغ در سطح استان همدان نداریم و بازار از یک آرامش خاصی برخوردار است و حداقل تا یک ماه آینده در عرضه مرغ هیچ مشکلی نخواهیم داشت.

وی افزود: آمار جوجه‌ریزی در مرداد ماه نیز همین موضوع را بیان می‌کند. چیزی حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحد های تولیدی انجام شده و در اواخر شهریور و اوایل پائیز وارد بازار مصرف خواهد شد.

معاون مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در رابطه با کاهش عرضه مرغ توضیح داد: این کاهش عرضه درحال حاضر وجود ندارد و مصرف‌کنندگان می‌توانند برای تامین مایحتاج خود در بحث گوشت سفید اقدام کنند. سازمان جهاد کشاورزی با کمیته‌ای متشکل از معاون بهبود تولیدات دامی، اداره‌کل پشتیبانی، اداره‌کل دامپزشکی، مدیریت حراست، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و مدیریت توسعه بازرگانی بر روی بحث رصد و پایش نهاده‌ها و همچنین تولیدات مسائل کشاورزی می‌توانند این قول را به مصرف کننده بدهند تا با آرامش خاطر نسبت به مایحتاج خود در ماه‌های آینده اقدام کنند.

کد خبر 622160

پر بیننده‌ترین اخبار استان‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha