به گزارش همشهری آنلاین، محمد قربانی لرد با بیان اینکه این اراضی شامل عرصههای جنگلی، مرتع و سواحل بوده است، اظهار کرد: بیشترین تصرفات در شهرستانهای تالش، رضوانشهر، فومن و شفت و اغلب از سوی روستاییان و به منظور اضافه شدن به اراضی کشاورزی باغات کیوی و توتونکاری انجام شده است.
وی میزان مساحت رفع تصرف شده در سال جاری را ۱۶۲ هکتار اراضی جنگلی، ۴۰ هکتار مرتع و ۱۱ هکتار سواحل اعلام کرد و به همشهری گفت: سواحل تصرف شده از سوی جامعه محلی و دکهداران ساحلی در شهرستانهای تالش، رضوانشهر، لنگرود و انزلی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده بودند.
فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی گیلان با اشاره به پایش و رصد اراضی ملی در نیمه اول امسال اظهار کرد: شعار امسال اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان «پیشگیری از تصرفات جدید است» که طی آن از ابتدای امسال تاکنون برای ۱۰۶ فقره تصرف اراضی، تشکیل پرونده انجام شده و در حال حاضر در مراجع قضایی در دست بررسی است. با آزادسازی این اراضی، ۲۹ هکتار به اراضی ملی استان باز پس داده میشود.
قربانی لرد با تاکید به اینکه در برخی از اراضی جنگلی تصرف شده شاهد قطع درختان و پاکسازی جنگلی بودیم، افزود: متصرفان با قطع درختان علاوه بر قاچاق چوب، این عرصهها را برای افزودن به زمین کشاورزی یا فروش به غیربومیها آماده میکنند.
به گفته وی، در بخش قاچاق چوب در مجموع ۵ماه امسال، ۴۹۴ فقره کشف قاچاق چوب در استان داشتیم که شامل ۴۰۱ متر مکعب از چوب درختان جنگلی بوده است.
نظر شما