چربی شکمی عارضه‌ای است که بسیاری از افراد را آزار می‌دهد. در این مطلب به شما راهکارهایی را معرفی می‌کنیم تا از شر چربی‌های شکمی رها شوید.

nutrition - تغذیه - رژیم

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، از گذشته روش‌هایی برای خلاص شدن از شر چربی‌های شکمی با گیاهان دارویی و سایر دستورالعمل‌ها وجود داشته است، اما این درست نیست و فرد باید علاوه بر تمرینات ورزشی مناسب، از یک رژیم غذایی سالم نیز پیروی کند و در ادامه نکاتی بیان شده است که به شما در مورد چگونگی خلاص شدن از شر چربی شکمی برای همیشه کمک می‌کند:

مصرف فیبر محلول خود را افزایش دهید

خوردن فیبرهای محلول به کند شدن حرکت غذا از طریق سیستم گوارش کمک می‌کند، زیرا آب را جذب کرده و ژل تشکیل می‌دهد، همچنین به افزایش احساس سیری کمک می‌کند که راهی برای خلاص شدن از شر چربی‌های شکم و کاهش وزن است. فیبرهای محلول می‌توانند به کاهش کالری دریافتی فرد از غذا کمک کنند، دانه‌های کتان، آووکادو، حبوبات و زغال اخته سیاه منبع خوبی از فیبر محلول هستند.

از خوردن چربی‌های ترانس خودداری کنید

چربی‌های ترانس از هیدروژنه کردن چربی‌های غیراشباع ساخته می‌شوند و در کره گیاهی و بسیاری از غذاهای کنسرو شده یافت می‌شوند، بنابراین افرادی که می‌خواهند از شر چربی شکمی خلاص شوند، ارزش دارد که برچسب مواد غذایی را برای هر چیزی که می‌خواهند بخرند، بررسی کنند تا از مصرف آن اجتناب کنند. غذاهای حاوی این چربی‌ها که خوردن آن‌ها با افزایش خطر ابتلا به عفونت‌ها، بیماری‌های قلبی، مقاومت به انسولین و افزایش چربی شکم مرتبط است.

مصرف پروتئین خود را افزایش دهید

افزایش دریافت پروتئین یکی از راه‌های از بین بردن چربی شکمی بعد از زایمان است، زیرا خوردن پروتئین به افزایش ترشح هورمون سیری و کاهش اشتها کمک می‌کند و در نتیجه میزان غذای مصرفی را کاهش می‌دهد و بسیاری از مطالعات نشان می‌دهد کسانی که غذا می‌خورند. پروتئین بیشتر چربی کمتری در ناحیه شکم در مقایسه با افرادی که از رژیم غذایی کم پروتئین پیروی می‌کنند، دارند و پروتئین سرعت متابولیسم انرژی را در بدن افزایش می‌دهد و هنگام پیروی از رژیم غذایی برای کاهش وزن، توده عضلانی فرد را حفظ می‌کند.

استرس را از خود دور کنید

یکی از مهم‌ترین راه‌ها برای از بین بردن چربی‌های شکم، انجام ورزش‌ها و فعالیت‌های لذت‌بخش مانند یوگا و مدیتیشن است که به کاهش استرس که منجر به تجمع چربی در ناحیه شکم می‌شود، کمک می‌کند. هورمون کورتیزول از غدد فوق کلیوی، و افزایش سطح این هورمون با افزایش اشتها و ذخیره چربی در بدن، به خصوص در ناحیه شکم، در زنانی که قبلا دور کمر بزرگ‌تری دارند، افزایش می‌یابد.

کاهش مصرف قندها

بسیاری از غذاها حاوی فروکتوز هستند و مصرف بیش از حد فروکتوز با بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع ۲، بیماری قلبی، چاقی و افزایش تجمع چربی در ناحیه شکم مرتبط است.

ورزش هوازی انجام دهید

ورزش هوازی یکی از مهمترین تمرینات برای خلاص شدن از شر شکم و ارتقای سلامت کلی و سوزاندن کالری است. مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده را کاهش دهید مصرف غلات کامل به جای کربوهیدرات‌های تصفیه شده توصیه می‌شود که باعث کاهش تجمع چربی در اطراف ناحیه شکم می‌شود. خوردن غلات کامل می‌تواند ذخیره چربی اضافی را در مقایسه با مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده کاهش دهد.

انجام تمرینات مقاومتی

انجام ترکیبی از تمرینات مقاومتی مانند وزنه برداری علاوه بر تمرینات هوازی می‌تواند به کاهش سطح چربی احشایی کمک کند و باید به اهمیت این تمرینات در حفظ توده عضلانی اشاره کرد.

به اندازه کافی خوابیدن

توصیه می‌شود ۷ ساعت یا بیشتر در شب بخوابید و باید مراقب بود که خواب نیز راحت باشد.

۸ راهکار ساده برای کوچک کردن شکم | ۴ دلیل اصلی پیدایش چربی شکمی

دلایل پیدایش چربی شکمی

نکات زیر شایع‌ترین علل چاقی و پیدایش شکم را توضیح می‌دهد:

نداشتن تغذیه مناسب

غذاهایی که حاوی قندهای افزوده مانند کیک، آبنبات، نوشابه و آب میوه هستند، باعث افزایش وزن، کاهش متابولیسم و ​​کاهش توانایی بدن برای سوزاندن چربی و عدم مصرف پروتئین موجود در چربی در بدن می‌شود. رژیم غذایی ممکن است باعث افزایش مصرف غذا شود و خوردن منابع غذایی حاوی چربی‌های ترانس مانند فست‌فود، محصولات پخته شده مانند چیپس و کلوچه باعث عفونت‌هایی می‌شود که می‌تواند منجر به چاقی شود.

احساس تنش و استرس

قرار گرفتن در شرایط خطرناک باعث ترشح هورمون کورتیزول در بدن می‌شود که بر روند متابولیسم تاثیر می‌گذارد، افراد معمولاً با احساس این حالت غذا مصرف می‌کنند و این هورمون باعث می‌شود چربی اضافی در اطراف شکم ذخیره شود.

کمبود خواب

طبق مطالعه‌ای که در مجله Clinical Sleep Medicine منتشر شده است، مشخص شد که افزایش وزن با کاهش مدت زمان خواب مرتبط است و کمبود خواب یا کیفیت خواب یکی از دلایل تجمع چربی در ناحیه شکم است.

عوامل ژنتیکی

برخی شواهد نشان داده‌اند که ممکن است در چاق بودن یا نبودن یک فرد عوامل ژنتیکی نقش داشته باشند. محققان معتقدند که چاقی ممکن است رفتار، متابولیسم و ​​خطر ابتلا به بیماری‌های مرتبط با چاقی را افزایش دهد.

کد خبر 638790

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha