یکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۵ - ۱۷:۲۸
۰ نفر

گروه اجتماعی: بر اساس مطالعه دانشمندان، رژیم غذایی مملو از غلات تصفیه شده و به ویژه نان با افزایش خطر ابتلا به یک نوع سرطان کلیه که شایع‌ترین سرطان کلیه است ارتباط دارد.

آنها می‌گویند تصور می‌شود رژیم غذایی و تغذیه در ابتلا به سرطان رنال سل کارسینوما نقش دارند، اما در مورد تأثیر گروه‌های خاص غذایی در بروز این سرطان اختلاف نظرهایی وجود دارد.

در بررسی رژیم‌غذایی 767بیمار مبتلا به سرطان کلیه طی دو سال پیش از تشخیص این بیماری و هزار و 534 بیمار در گروه شاهد که به دلیل اختلالات حاد غیرسرطانی در همان بیمارستان‌ها بستری شده‌ بودند، محققان دریافتند مصرف نان در افرادی که بیشترین مصرف را داشتند خطر ابتلا به سرطان کلیه را تا 94 درصد، ماکارونی و برنج تا 29درصد و شیر و ماست تا 27 درصد افزایش می‌دهد.

بر عکس، به نظر می‌رسید مصرف زیاد گوشت، ماکیان، گوشت فراوری شده و سبزیجات این خطر را به ترتیب به 36، 26 و 35 درصد کاهش می‌دهد.

یافته‌های این مطالعه تأیید می‌کند: «مصرف کم غلات و زیاد سبزیجات ممکن است تأثیر مفیدی در مقابله با این سرطان داشته باشد.»

این مطالعه در شماره اکتبر 2006 «مجله بین‌المللی سرطان» در اینترنت منتشر شده است.

کد خبر 6404

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز