چند روز پیش، روز بزرگداشت مارتین لوتر کینگ رهبر جنبش مدنی سیاه‌پوستان و مبارزه با تبعیض نژادی در آمریکا بود. به همین مناسبت طرز تهیه نوعی مرغ سوخاری را آموزش می‌دهیم که این چهره معروف بسیار به آن علاقه داشت.

مرغ سوخاری - فست فود

به گزارش همشهری آنلاین، چند روز پیش، روز بزرگداشت مارتین لوتر کینگ رهبر جنبش مدنی سیاه‌پوستان و مبارزه با تبعیض نژادی در آمریکا بود. مارتین لوتر کینگ چهره شناخته‌شده‌ای در آمریکا و دنیاست و سخنرانی‌اش با جمله معروف «رویایی دارم» در برابر بنای یادبود آبراهام لینکلن در واشنگتن که در آن بر تساوی حقوق سیاه‌پوستان و سفیدپوستان تاکید کرد، از معروف‌ترین سخنرانی‌های تاریخ آمریکاست. نمی‌خواهیم به مناسبت روز بزرگداشت این چهره جهانی سراغ این سخنرانی برویم.؛ به جای آن دستور پخت نوعی مرغ سوخاری را که بسیار مورد علاقه لوتر کینگ بوده، می‌خوانید:

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

۹۰۰ گرم مرغ که به ۸ قسمت تقسیم شده باشد یا ۴ ران، سینه و بال که با آب سرد شسته شده و خشک شده است

روغن زیتون به مقدار لازم

یک قاشق غذاخوری پودر سیر

یک قاشق غذاخوری پودر پیاز

یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

یک قاشق چای‌خوری پاپریکای شیرین

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت مرغ سوخاری

۱- تکه‌های مرغ را که آماده کرده‌اید، در یک کاسه بزرگ بریزید. روغن زیتون، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید.

۲- مخلوط را دست‌کم برای ۲ ساعت و در بهترین حالت یک شب در یخچال بگذارید.

۳- مرغ‌های مزه‌دارشده را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد.

۴- در یک تابه بزرگ چدنی مقدار کافی روغن بریزید تا جایی که تا نیمه کناره‌های تابه پر از روغن شود. با حرارت متوسط روغن را داغ کنید.

۵- در یک کاسه بزرگ آرد بریزید و برای این که مزه‌دار شود به آن به اندازه یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

۶- تکه‌های مرغ را در آرد بغلتانید.

۷- زمانی که روغن به اندازه کافی داغ شد، تکه‌های مرغ را که با آرد مخلوط کرده‌اید در روغن بریزید و برای ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شود.

۸- مرغ‌ها را با احتیاط از روغن خارج کنید و طرف دیگر آنها را برای ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و قهوه‌ای شود.

۹- بعد از این که تکه‌های مرغ سرخ شدند، آنها را در یک دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغنشان گرفته شود و همین‌طور داغ آنها را سرو کنید.

منبع: Thespruceeats / مترجم: شقایق عرفی‌نژاد

کد خبر 651166

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha