چهارشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵
۰ نفر

حتما همه شما دوست دارید پیتزایی کشدار درست کنید و مثل یک سرآشپز حرفه‌ای هنر خود را نشان دهید چون یکی از دلایل لذت‌بخش بودن خوردن پیتزا کشدار بودن آن است.

cheese pizza - پنیر پیتزا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، پنیر یکی از محصولات لبنی است که در همه جا زیاد استفاده می‌شود. حتما همه شما دوست دارید پیتزایی کشدار درست کنید و مثل یک سرآشپز حرفه‌ای هنر خود را نشان دهید، چون یکی از دلایل لذت‌بخش بودن خوردن پیتزا کشدار بودن آن است که کودکان هم از طرفداران اصلی آن محسوب می‌شوند و البته مزه فوق العاده پنیر پیتزا در پیدا کردن این همه طرفدار بی‌علت نیست.

برای کشدار شدن بیشتر پنیر پیتزا چه کار باید کرد؟

۱- بیرون آوردن پنیر پیتزا از یخچال

پنیر پیتزا را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد. با این کار پیتزا پس از پخت بهتر کش می‌آید.

۲- استفاده از مقدار زیاد پنیر پیتزا

پنیر پیتزا را روی سس بریزید. حجم این پنیر باید زیاد باشد تا کشدار شود. تا اندازه‌ای که ۹۰ درصد مقدار پنیر باید زیر مواد باشد و ۱۰ درصد دیگر روی مواد. می‌توانید از ترکیب پنیر گودا هم استفاده کنید.

۳- دما و هنگام قرار دادن پیتزا داخل فر

برای پخت پیتزا به طور دقیق نمی‌توان گفت پیتزا در چه دما و چه مدت زمانی آماده می‌شود چون نوع فر کاملا در این کار اثرگذار است و بنابراین چنانچه پیتزای شما خوب درنیاید می‌توانید با کم و زیاد کردن دمای فر و مدت آن نقطه ذوب آن را با توجه به نوع فر خود به دست آورید و از آن به بعد دمای خود را روی همان تنظیم کنید، اما اغلب پنیر در فر ریلی استاندارد در دمای ۲۷۰ درجه و زمان ۷ دقیقه پخته می‌شود.

نکته مهم: حتما قبل از قرار دادن پیتزا داخل فر، فر به طور کامل داغ باشد در غیر این صورت امکان دارد خمیر خشک شود ولی پنیر هنوز باز نشده باشد.

۴- اندازه رشته‌های پنیر پیتزا چقدر باشد؟

رشته‌های پنیر پیتزا به دو نوع ریز و درشت در بازار وجود دارد ولی شما موقع استفاده از پنیر را به طور کامل نرم کرده و روی پیتزا بریزید این کار سبب می‌شود پنیر بهتر و به طور یکنواخت باز می‌شود.

۵- شیوه قرار دادن مواد روی پنیر پیتزا

نکته اول اینکه روی خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید این کار سبب می‌شود مواد از خمیر جدا نشود و پنیر هم بهتر باز شود.

نکته دوم اینکه تلاش کنید موادی مانند گوجه فرنگی را که در لایه آخر قرار می‌دهیم خیلی نباشد و یا حلقه‌های بزرگ نگذارید چرا که این کار مانع عبور حرارت می‌شود و پنیر به صورت یکسان باز نمی‌شود امکان دارد قسمتی سوخته و قسمتی هنوز خام باشد و همین‌طور وجود گوجه و یا دیگر مواد تر زیاد باشد امکان دارد روی پیتزا آب بیندازد.

۶- آب زدن روی پنیر پیتزا

قدری آب روی پنیر اسپری کنید این کار سبب می‌شود رطوبت پنیر قدری بیشتر شود و کش پنیر خود را بهتر نشان می‌دهد.

چند نکته مهم برای کشدار شدن پنیر پیتزا

چه زمان پیتزا درست شده است؟

هنگامی که روی پنیر نقطه‌های ریز طلایی به وجود آورد و به اصطلاح گل بیندازد، پیتزای شما آماده است یکی از نشانه‌های با کیفیت بودن پنیر پیتزا گل پنیر هست که نقطه‌های ریز طلایی یا قهوه‌ای روشن باشد.

کد خبر 652872

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند IR ۲۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۷
    0 1
    در جائی که مردم نون خال ندارن بخورن و یک عده هم دارن می.......ن و انواع اقسام بیماری و چاقی مفرط بزرگسالان و کودکان این مقاله به نطرتون مفیده