رول مرغ و بادمجان از جمله فینگرفودهای ساده و البته لذیذی است که به راحتی می‌شود در خانه تهیه کرد و اگر کمی حوصله به خرج بدهیم می‌توانیم پیش غذایی شیک با ساده‌ترین مواد اولیه برای سرو در وعده‌های غذایی‌مان آماده کنیم.

رول مرغ و بادمجان

به گزارش همشهری آنلاین، از وقتی سرو پیش غذاهای سبک و کوچک یا همان فینگرفودهای خوشمزه و جذاب در میهمانی‌ها پر طرفدار شده خیلی‌ها دوست دارند با ترکیب مواد گوناگون انواع متعددی از این نوع پیش غذاها رو درست کنن و تنوع و رنگ و لعاب بیشتری به میز غذای‌شان بدهند. یکی از موادی که به راحتی می‌شود با آن انواع پیش غذای انگشتی تهیه کرد بادمجان است که با داشتن کمی خلاقیت می‌شود پیش غذاهای خوشگل و خوشمزه را درست کرد که هر کسی را ترغیب به خوردن آن کنیم.

خوب می‌دانیم برای درست کردن فینگرفود یا پیش غذای انگشتی مهم‌ترین نکته داشتن صبر و خلاقیت است، پس اگر صبورانه ادامه مطلب امروز را بخوانید با روش تهیه رول مرغ و بادمجان خوشمزه آشنا می‌شوید و می‌توانید از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای رول مرغ و بادمجان

    فیله مرغ پخته ۲۰۰ گرم

    بادمجان بزرگ ۳ عدد

    پنیر چدار ۱۰۰ گرم

    سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری

    سیر ۲ حبه

    پودر میخک ۱/۴ قاشق چای‌خوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    ریحان تازه و گوجه گیلاسی برای تزیین

طرز تهیه رول مرغ و بادمجان

مرحله اول

بادمجان‌ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید و نازک برش بزنید. (برای تهیه رول بادمجان می‌توان پوست بادمجان را نگرفت)

طرز تهیه رول مرغ و بادمجان | نکات کلیدی برای درست کردن رول مرغ و بادمجان

مرحله دوم

روی بادمجان‌های برش خورده کمی نمک بریزید و اجازه دهید کمی استراحت کند تا تلخی آن از بین برود و سپس آبکشی و خشک کنید.

مرحله سوم

بادمجان را سرخ کنید و پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

مرحله چهارم

فیله‌های پخته شده را در ظرف مناسبی خرد یا ریش ریش کنید.

مرحله پنجم

سس مایونز، سیر له شده و ادویه‌ها را به مرغ اضافه کنید و مواد میانی رول مرغ و بادمجان را خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم

پنیر رنده شده را هم با مرغ مخلوط کنید.

طرز تهیه رول مرغ و بادمجان | نکات کلیدی برای درست کردن رول مرغ و بادمجان

مرحله هفتم

مواد میانی را روی هر ورقه از بادمجان به خوبی پهن کنید و بعد ورقه‌ها را به صورت رول بپیچید و تا موقع سرو در یخچال قرار دهید (دقت کنید برای اینکه مواد میانی بیرون نریزد باید کمی فضای خالی روی بادمجان باقی بماند تا به‌خوبی رول شود.)

مرحله هشتم

به وسیله خلال دندان یا هر وسیله‌ای که مناسب باشد هر رول مرغ و بادمجان را محکم کنید و برای تزیین از گوجه گیلاسی و ریحان تازه یا انواع سبزیجات می‌توان استفاده کرد.

نکات کلیدی تهیه رول مرغ و بادمجان

- برای تهیه این پیش غذای انگشتی یا همان فینگرفود از انواع گوشت و سبزیجات به عنوان مواد میانی می‌توان استفاده کرد.

- برای داشتن رولت بادمجان رژیمی می‌توان بادمجان‌ها را در فر گریل کرد یا ورقه‌های بادمجان را بخارپز کرد.

- می‌توان رول مرغ و بادمجان را به صورت گرم هم سرو کرد. برای گرم سرو کردن رول مرغ و بادمجان باید رول‌ها را در تابه یا ظرف مناسب بچینید و آن را در فر یا روی حرارت ملایم قرار دهید تا به‌خوبی گرم شود.

منبع: برترین‌ها

کد خبر 660054

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha