چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۳۱
۰ نفر

به عید نزدیک می‌شویم و سمنو که یکی از مواد اصلی سفره هفت‌سین است این روزها محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند. در ادامه با روش نگهداری سمنو به مدت طولانی آشنا می‌شوید.

سمنو - Samanu

به گزارش همشهری آنلاین، نگهداری سمنو در یخچال با دمای میان ۲ تا ۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ روز یا حداکثر ۲ ماه ماندگاری دارد. البته در همین مدت هم توجه داشته باشید که اگر مزه سمنو تغییر کرد و مزه ترشیدگی داد و یا کپکی روی آن پیدا شد حتماً آن را دور بریزید.

دقت کنید که به علت استفاده از گندم و نداشتن مواد نگه‌دارنده مدت نگهداری بیشتر ۳ ماه باعث فاسد شدن سمنو می‌شود.

می‌توانید سمنو را داخل یک نایلون فریزر درون فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده آن را از فریزر بیرون آورده و همین‌طور ساده درون یک ظرف بگذارید تا کم‌کم یخ آن باز شده و مجددا به صورت خمیری خود درآید.

► این نکته را هیچ‌وقت فراموش نکنید که بهترین زمان خوردن سمنو مثل مواد غذایی دیگر نزدیکترین زمان به تاریخ تولید آن است.

طرز تهیه سمنو خانگی |‌ برای خوشرنگ شدن سمنو چه کنیم؟

کد خبر 660940

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha