چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۱
۱ نفر

تخم مرغ یکی از مواد غذایی است که شاید نگهداری‌اش آسان به نظر برسد، اما بهتر است بدانید که در نگهداری تخم مرغ نکته‌های ریزی وجود دارد که بهتر است آنها را بدانید.

glair - سفیده تخم مرغ - از بین بردن جای جوش صورت

به گزارش همشهری آنلاین، در نگهداری تخم مرغ نکته‌های ریزی وجود دارد که بهتر است آنها را بدانید. در ادامه به چند نکته ساده اما کلیدی در این زمینه اشاره می‌کنیم:

۱- توصیه همیشگی متخصصان درباره تخم‌مرغ‌ها این است که از تخم‌مرغ‌های ترک‌خورده یا تاریخ گذشته اصلا استفاده نکنید.

۲- نکته دیگر که قابل توجه است این است که شُستن تخم‌مرغ‌ها اصلا توصیه نمی‌شود، چون هم باعث وارد شدن آب از طریق منافذ پوستی به درون تخم‌مرغ‌ها می‌شود و هم لایه محافظتی پوسته تخم‌مرغ را از بین می‌برد.

۳- اگر می‌خواهید تخم‌مرغ را به‌درستی برای خوردن آماده کنید، باید آن را تا حدی بپزید که زرده‌اش سفت شود. بنابراین نیمروها نباید زرده شُل و آبکی داشته باشند.

۴- اگر یک تخم‌مرغ روی آب شناور بماند، پس هوای کافی درون آن برای شناور ماندن وجود دارد. اگرچه این نکته نشان می‌دهد که تخم‌مرغ کُهنه است، اما لزوما معنایش این نیست که نمی‌توان از آن استفاده کرد.

۵- هنوز هم بهترین راه برای بررسی سالم بودن یا نبودن تخم‌مرغ این است که پوسته آن را بشکنید. اگر محتویاتش بوی بدی می‌داد یا رنگش غیرطبیعی بود، نباید از آن استفاده کرد.

ترفند نگهداری از سمنو برای مدت طولانی

منبع: hidoctor

کد خبر 660976

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • ناشناس IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
    8 1
    کجای کاری رفتم توی مغازه ناگهان دیدم طرف داره با دستگاه خاصی خودش تاریخ میزنم..و می‌گفت تاریخ دارها گرونتر از بی تاریخ ها هستند
    • پرنیا IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۲
      0 0
      بله برای منم این اتفاق افتاده