اگر به کیک‌پزی و پخت انواع کیک علاقه‌مندید برای اولین تجربه بهتر است پخت کیک ساده را تجربه کنید تا نکات مهم برای پخت کیک را بیاموزید. در این مطلب طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد را آموزش داده‌ایم.

کیک ساده با پف زیاد - شیرینی

به گزارش همشهری آنلاین، کیک اسفنجی یکی از انواع کیک‌های ساده و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این کیک ساده با پف زیاد ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه کیک ساده با پف زیاد

برای تهیه کیک ساده با پف زیاد به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ ۴ عدد (هم‌دمای اتاق شده باشد)

شکر ٢ پیمانه

وانیل یک قاشق چای‌خوری

شیر یک پیمانه

کره ١/۴ پیمانه

آرد معمولی ٢ پیمانه

بکینگ پودر ٢ قاشق چای‌خوری

نمک ١/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد | یک نکته طلایی برای پف‌دار شدن کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد

۱- قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک را اندازه بگیریم و آماده کنار دستمان باشد. چون باید خیلی‌ سریع کارمان را انجام دهیم تا حباب‌هابی که ایجاد شده در مایع کیک از بین نرود؛ یعنی‌ قبل از شروع کار قالب را آماده می‌کنیم، مواد را اندازه‌گیری می‌کنیم و همه چیز را برای شروع آماده می‌کنیم.

۲- در اول کار فر را روی درجه حرارت ٣٢۵ درجه فارنهایت یا ١۶۵ درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا گرم شود.

۳- مواد خشک مثل آرد، بکینگ پودر و نمک را خوب با هم قاطی می‌کنیم و یک بار الک می‌کنیم.

۴- تخم مرغ‌ها را به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم می‌زنیم.

۵- دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه شود؛ این مرحله جزو مراحل مهم پخت این کیک است.

۶- اگر با همزن دستی این کار را می‌کنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید. (توصیه می‌کنبم که یک نفر کمکی کنار دستتان باشد که اگر خسته شدید در هم زدن کمکتان کند.)

۷- من از غذاساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.

۸- بعد از ۴ دقیقه هم زدن رنگ تخم مرغ‌ها کرم می‌شود و کمی پف می کند.

۹- شکر را اضافه می‌کنیم و باز به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذاساز هم می‌زنیم.

۱۰- با همزن دستی ۸ دقیقه هم می‌زنیم؛ بعد این مدت یک کرم پفی و کرم‌رنگی خواهیم داشت.

۱۱- شیر و کره را روی اجاق گاز یا ماکروفر می‌گذاریم تا با هم مخلوط شوند و کره آب شود. اما حواستان باشد نباید شیر به جوش بیاید؛ همین که کره آب شد کافی است.

۱۲- مخلوط آرد را اضافه می‌کنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم می‌زنیم تا آرد با کرم مخلوط شود.

۱۳- مخلوط شیر و کره را که گرم است می‌ریزیم و باز با دور کند هم می‌زنیم. حدود کمتر از یک دقیقه و در حدی که مواد یکدست شود.

۱۴- مخلوط مایع کیک را می‌ریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم. می‌گذاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نمی‌کنیم.

۱۵- بعد از ۳۵ دقیقه کیک را یک مقدار از تو فر بیرون می‌کشیم و با انگشتمان وسطش را تاپ‌تاپ می‌زنیم (نوک چاقو یا کبریت را در این مرحله وسط کیک فرو نمی‌کنیم چون موجب می‌شود همه پف کیک فروکش کند). اگر دیدیم شل است و معلوم است که هنوز نپخته و دوباره می‌گذاریم تا حدود ۷ دقیقه دیگر هم بپزد و باز دوباره چک می‌کنیم؛ این دفعه با یک چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک می‌زنیم. اگر چوب کبریت یا نوک چاقو تمیز آمد بیرون کیک پخته شده. وقتی آماده شد، کیک را از فر بیرون می‌آوریم. ١٠ تا ١۵ دقیقه صبر می‌کنیم کیک تو قالب بماند و بعد کیک را با یک چاقو از لبه‌های قالب جدا می‌کنیم.

۱۶- کیک را تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده برش نزنید.

کد خبر 658334

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 29
  • نظرات در صف انتشار: 9
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • احمد US ۰۱:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
    18 10
    در تهیه کیک لطفا ویراستاری کلمات را درست انجام دهید ریزا کیف پف میکند و فرهنگ نوشتاری اب میرود
    • IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
      10 5
      خخخخخ
    • میترا IR ۰۶:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
      20 3
      تو که خودت اشکال داری چند تا
  • IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    14 1
    سلام من هرچی کیک درست میکنم اونجور دوست دارم پف اسفنجی در بیاد مثل کیک های قنادی نمیشه ممنون میشم راهنماییمم کنید
    • فاطمه IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
      9 4
      هرچی موادت بیشترباشه کیکت بیشترپف میکن مثل کیک بیرون
    • IR ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
      10 3
      سلام آرد رو کم بریز ،الک هم زیاد بکن، مثلا به ازای هر تخم مرغ بیست تا سی گرم آرد استفاده کن،عالی میشه،سفیده تخم مرغ رو هم خوب بزنی کاملا پف میکنه
  • IR ۰۶:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    17 1
    این دستور که مشابه سایر دستور پخت کیک بود نکته طلاییش کجا بود؟!
    • زینب IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
      5 1
      باید تخم مرغ ۵ عددبا هم زن خوب بزنی تا کف کنه بعد وانیل یک قاشق چای خوری و پگنک پودر یک قاشق چای خوری الک میکنی و ارد هم ۴ بار الک کن اون وقت یک کیک پف داری
    • زینب IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
      10 1
      باید تخم مرغ ۵ عددبا هم زن خوب بزنی تا کف کنه بعد وانیل یک قاشق چای خوری و پگنک پودر یک قاشق چای خوری الک میکنی و ارد هم ۴ بار الک کن اون وقت یک کیک پف داری
    • مهسا IR ۲۱:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
      7 1
      شما که بلد نیستید درست نکنید
  • زهره IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    7 0
    سلام درود بر شما و همه بانوان و آقایان هنرمند آشپزی و کیک و شیرینی
  • ناشناس IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    8 3
    به جای کره از روغن میشه استفاده کرد
  • zzz IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    9 3
    چرا درست کردم شبیه مای بیبی شد😩
    • IR ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
      1 1
      بله من خودم تا حالا برای کیک های دیگه که کره نداشتم روغن استفاده کردم و خوب شد
  • IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    6 3
    پس وانیلو کی بریزیم🤔
  • رویا IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    5 3
    عزیزان پودر کیک آماده بخرید ..کاملا پف میکنه اعصاب خوردی هم نداره.با طعم های مختلف هم موجوده
  • Sk IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    15 4
    سلام خسته نباشید. به جای کره میشه از روغن استفاده کرد؟
    • IR ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
      6 4
      تو پولشو بده ما درست میکنیم 😁
  • IR ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    6 6
    خوب بود
    • IR ۰۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
      2 0
      همه مواد کیک و با هم در ظرف بریزید هم بزنید. آرد و کمی نمک رو هم ۳ بار الک کنید داخل مواد کیک بریزید. وبرای پف زیاد همه موادکیک به یکطرفی که هم میزنید هم بزنید تغییر جهت ندید
  • کیان IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    4 3
    ایول
  • IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    4 1
    5 تخم مرغ با یه لیوان شکرووانیل خوب بزنید 4 یا 5 دقیقه چند برابر میشه کرم رنگو و پف دار که شد یه لوان روغن بریزید و چند ثانیه خوب بزنید بعدش آردو حدود دو پیمانه و یک چهارم پیمانه با بگین پودر خوب الک کنید و هماهنگ با یه لیوان شیر یه دفعه‌ای بریزین تو مواد و با همزن چند ثانیه با ور تند بزنین در حد مخلوط شدن زیاد نزنید که پفش کم میشه اگه مواد و با همزن بالا بکشین باید روی هم چین چین جمع بشه اگه شل یا سفت تر بود خودتون با آرد یا شیر میزونش کنید بزارین تو فر گرم شده حدود 40 دقیقه تا یک ساعت
  • زهرا IR ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    5 4
    عالی بود❤❤❤❤❤❤
  • Raha IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    1 2
    عالیه
  • IR ۲۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
    4 0
    دو پیمانه شکر فکر میکنم خیلی شیرین بشه
  • عباس IR ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
    1 3
    خیلی خیلی خیلی بد بد بد بود تمام
  • خانم عبدالهی IR ۱۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
    5 5
    خیلی عالی ولی یک سوال اگرماکروفر دارم مدت حررات روچندبزاریم
  • جبرال IR ۱۶:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
    4 2
    خیلی بد بود تمش افتزاه بود
  • IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
    2 1
    کیک های نظری هم خیلی خیلی بی نظیر واقعا خدا قوت