پیرو گزارش از اولین تولیدکننده عسل شهری و پرورش‌دهنده زنبور عسل که عقیده دارد شهروندان تهرانی می‌توانند از فضاهای بدون استفاده خانه و آپارتمانشان، مثل بالکن، تراس و پشت‌بام، برای کندوداری و تولید عسل شهری استفاده کنند، شهروندان سوالاتی را در این باره مطرح کردند. کارشناس مربوطه به چند پرسش‌ شما در این فیلم پاسخ داده است.

همشهری آنلاین - مریم قاسمی: «پیمان عراقی»، مدرس شیوه تولید عسل و روش اصولی کندوداری، که ابداع‌کننده تولید عسل شهری در تهران نیز هست، از تنوع پوشش گیاهی و فضای سبز محله‌های شهر تهران به عنوان فرصت مناسب برای تولید عسل شهری یاد می‌کند و به تاکید می‌گوید شهد گل‌ها و گیاهانی که در اطرافمان وجود دارد، اگر به طریق مناسب به عسل تبدیل نشود، در اثر تابش نور خورشید و گرمای هوا بخار و از دست می‌رود.

خواندنی‌های بیشتر را اینجا دنبال کنید.

کد خبر 680932

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • معصومه نجفی IR ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۷
    3 0
    چه جالب منم این سوال و داشتم
  • معصومه IR ۱۸:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۷
    2 0
    عالی..موفق باشید
  • IR ۱۹:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۷
    2 0
    نمیدونم این زنبورها چی میخورن که حالت خماری دارن!
  • معصومه IR ۱۹:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۷
    2 0
    بی نظیر